TanneR Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Mój problem dotyczy odtwarzania filmów w formacie Divx i Xvid(nie ma znaczenie jakich dokładnie) pod tym windowsem otóż niektóre filmy jak na przykład "Resident Evil" chodzą super świetnie a niektóre "The Ring" tną sie, a dźwięk przypomina piosenke z walkmana na zużytych bateriach :evil: Na windzie 98SE wszystko było dobrze :!: Co robić :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Czy to jest japonski " Ring"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Czy to jest japonski " Ring"? Nie to nie jest japoński ring tylko ***** to nie ma nic do rzeczy.... Może następna odpowiedź będzie chociaż minimalnie kompetentna ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Moja odpowiedz była jak najbardziej kompetentna. Bo wersja która krązyła po sieci japonskiego " Ringu" miała drobny błąd przez co nie dało się oglądac pod XPi miało by to sporo do rzeczy. Uzywasz normalnych kodeków czy kodek paków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Wywal wszystkie kodeki, wyczyść rejestr jv16, zainstaluj sobie sprawdzone paczki kodeków (jeżeli nie masz moge Ci dać), zainstaluj ffdshow(niekoniecznie) i powinno pomóc. Mi kiedyś pomogło, teraz używam dwóch sprawdzonych paczek kodeków i wszystko mi chodzi idealnie :) Tylko chyba xvid-a musiałem doinstalowywać ale już sam nie pamiętam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Czy to jest japonski " Ring"? Nie to nie jest japoński ring tylko ***** to nie ma nic do rzeczy.... Może następna odpowiedź będzie chociaż minimalnie kompetentna ??? Następnym razem policz do dziesięciu zanim odpowiesz ! :twisted: Spróbuj tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Zainstaluj allpayera i zkorzystaj z opcji alto update- pobierze wszystkie potrzebne kodeki i usunie stare. Korzystam z tego progsa od ponad roku jak narazie wszystki oki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...