arnivird Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 no wlasnie, chcialbym sie dowiedziec czego ta plyta jest warta, jakie ma mozliwosci o/c... itp itd... ;) zadaje te pytanie tutaj... poniewaz Wy sie najlepiej znacie i napewno powiecie mi wiecej na temat tej plyty niz .... to co na goglach znajduje-nic ciekawego!! ... ;/ Prosze o Pomoc Pozdrówka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=59859 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arnivird Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 ok to teraz zadam pytanie (moze glupie moze nie) co lepiej: Tego ECS'a czy Asrock K7S8XE+ ?? Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Polecilem te plytki znajomemu na platforme do cafe internetowej :E ja moge je kupic za 250zl wiec jak za taka cene to moim zdaniem swietna plyta :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arnivird Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Polecilem te plytki znajomemu na platforme do cafe internetowej :E ja moge je kupic za 250zl wiec jak za taka cene to moim zdaniem swietna plyta :wink: al ktora :P bo podalem dwie :) :) (asrocka moge miec za 210zl a ecs'a za 260... nie wiem ktora wybrac....) poradzcie cos... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 ecs na nforce 2 = duall ddr :E Mozliwosci OC to powiedzmy ze ta plyta ma ograniczone bo nie ma np ustawiania napiecia na ram i czipset ale za ta cene. . . Zawsze mozna cos dolutowac cos odlutowac :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arnivird Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 ok. zdecydowalem sie na tego ECS'a... teraz mam dwa pytania... po 1. jakie wybrac pamieci o tej plyty (abyw dualu poscic).... po 2... mam zamiar kupic durona 1,4/1,6/1,8 - i moje pytanie brzmi cyz moge go "drutowac" wedlug programiku "tbredtweak" - czy trzea jakies inne schematu... a no i jeszcze 3 pytanie.. hmm skoro plyta nie ma mozliwosci zmiany mnoznika to po czym poznac czy jst odblokowany czy zablokowany? plz help pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...