kucyk Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 W kiosku była AŻ jedna sztuka 8O ale mam :) Szkoda że mi coś komp szwankuje i sobie za dużo nie pogram :( Kurde, gdzie ty mieszkasz, że wyczewsałeś jedną sztukę :-/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 He, w Łodzi jest już w każdym kiosku, nawet tym najbardziej zapyziałym. Szkoda tylko, że w kartonowych koszulkach zamiast normalnego pudełka na CD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 zaraz wybywam do pracy na "miasto" to mam nadzieje, że też zakupię :-] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokay Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 W kiosku była AŻ jedna sztuka 8O ale mam :) Szkoda że mi coś komp szwankuje i sobie za dużo nie pogram :( Kurde, gdzie ty mieszkasz, że wyczewsałeś jedną sztukę :-/ hehe... w Łodzi 8) Byłem tylko w jednym kiosku w innych się nie pytałem po ile sztuk dostali skoro już miałem PK :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCCo Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 No jest! Wlasnie nabylem, w zapyzialym kiosku - ale pani kioskarka z radoscia oswiadczyla ze jest :twisted: Kilka slow o samej szacie - zapakowane w woreczek, sama gazeta to raptem 8str z opisem jak zainstalowac i kilkoma reklamami, opakowanie gry - to jak zauwazyl kolega poprzednik - faktycznie kartonik - razem z cala reszta nie jest to zbyt wiarygodne opakowanie - zwazywszy na cuda jakie robia z prasa w szasie transportu - koperta przyklejona na "gume do zucia" wiec nie ma problemu z odklejeniem bez naruszenia czasopisma. No a co dalej to zobaczymy jak bede w domu :) To tak kilka slow zeby kazdy kto wczesniej (jak ja) nie kupowal "dobrej gry" - wiedzial czego sie spodziewac. pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 czyli - jesli moge prosic o sprostowanie - painkiller jest sprzedawany jako "dobra Gra', czasopismo? mam nadzieje ze znajde... bo do empiku przez pol wawy jechac mi sie nie chce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokay Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 czyli - jesli moge prosic o sprostowanie - painkiller jest sprzedawany jako "dobra Gra', czasopismo? mam nadzieje ze znajde... bo do empiku przez pol wawy jechac mi sie nie chce Tak, Painkiller sprzedawany jest w gazecie Dobra Gra w rewelacyjnej cenie 19.90zł 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 a ja wybyłem po tą gazetkę o 8 rano i już w kiosku zosatał ostatnio numer. wiedziałem że będzie na mnie czekał 8) potem instalacja, no i zabrałem sie za giercowanie. gierka wymiata, choć niestety na multi nie da sie grać z racji pingów itd :roll: mam nadzieje że nadchodząca łatka coś zmieni 8) pozdro for PK gamers 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Hyh- namówię siostrzeńca, żeby kupił ;) Trzeba wykorzystywać młodszych :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 mial ktos jakies problemy w tej gierce na radku 8500/9100 ? bo na poczatku drugiego levelu mam ciagle zwiechy :evil: jesli zmiejsze ustawienia grafy na najmniejsze to bangla ... :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 No ;] Wrocilem z buleczkami i serkiem + Painkiller :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 qrde to kiedy wkoncu jest ta premiera pk??? miala byc 20kwietnia a tu juz macie???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algier Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 W poznaniu jest od rana w kioskach :) Mam pytanko - gra chodzi płynnie jednak od czasu do czasu bez wyraznej przyczyny chorendalnie zwalnia (tak na oko do kilku klatek na sek.) :( Nie wiecie w czym leży problem??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 ja mam radka 9100/8500 - gra mi sie wiesza jak dam wszsytko na max [chodzi plynnie - ale potrafi sie po prostu zawiesic] - objawy sa takie jak przy zadzialaniu [ale nie do konca] VPUrecover - GASNIE mi monitor! - wylaczylem te opcje w sterach i jak kupie gre to potestuje [obserwacje z dema sp2 - na silniku 1.00] u mnie moze to byc wina tego ze mam chwilowo tylko 256ramu.. ale odzyskam kosc i bedzie lepiej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 W Pabianicach dorwałem w kiosku ostatnią sztukę :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Chetnie bym zakupił gierke ale kurde jutro musze kabel kupic do PS2 i pare gierek i kasy mi nie starczy lipa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
global Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Dawac jakeis polskie serwery, bo zadnego znalezc nie moge :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Wreszcie dorwałem w Tesco w gazeciarskim:) Zabieram sie za instalke:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 mam ! nareszcie mam ! dlugo czekalem na te chwile :P dorwalem w empiku ( Łódź). dziś nie ma mnie dla nikogo :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Oni chyba rozrzucaja po jednej sztuce na kazdy kiosk bo ja kupilem ostatni egzemplaz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 HAHA!!! MAM!!! KUPILEM!!! HAHA - teraz sie wlasnie instaluje... :gitara2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socham Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Ja wychodze sobie do kisku o 10:30 kupuję Painkillera (zostało jeszcze 5 sztuk) ide do domu instaluje, jem śniadanko, ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m Pana Killera, wląnczam 1 misje stopień trudności 2 :) I ruszam :) Filmik nawet spoxowy:) Teraz gramy!!! Normalnie jest to na co liczyłem czyli dużoooooooooo mięsa do przemielenia :) :):):) Ps: Do kart Nvidia trzeba zainstalować stery powyżej 41.09 bo inaczej będą straszne artefakty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 giera zwiesila sie przy instalce - podobno ma STRASZNIE rozbudowana blackliste programow - mi pomoglo odinslowanie BlindWrite [a to syf bo tlumaczenie robie :(] ps. plyty tloczyl TAKT - szkoda, moje maja zacieki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 mowicie ze w kioskach? w jakiejs gazecie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Też chyba zakupię. Choćby dla poparcia idei wydawania hitów za takie pieniądze. Musze się wybrać na miasto i poszukać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 U mnie druga płyta też ma zacieki niestety :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Tez kupiłem i też ostatni !!!?? hmm popieram taką cenę mam juz obrazy na dysku ale kupiłem Niech nikt się nie waży grać na piratach.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 A u mnie nigdzie nie ma, a do empiku mi sie nie chce jechac. To jest oddzielneczasopismo "dobra gra", czy jakis dodatek do czegos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
global Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Oddzielne czasopismo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 na radku 8500/9100 trzeba ustawic architecture details na medium i gra dziala bez zwiech :? , nastepna gra po far cry z ktora ta karta ma problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...