CougaR2 Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 (...) a na zachodzie $39.99 :mrgreen: hyhy No wlasnie kurde mnie to wkurza :twisted: Tyle samo co za FarCry... Przeslij mi 20.00$ na konto to zdobede dla ciebie gierke :D Wysyłka gratis :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Polacy sa POJ***NI bylem dzisiaj na gieldzie (krakow) gadalem z kolesiem, powiedzial, ze piraty PK schodza jak cieple buleczki....... piraci sprzedaja 3plytowa wersje za 30 zeta a w kiosku jest oryginal za 20.... imo zrypano kampanie reklamowa tej gry w Polsce (bo pewnie multum ludu nie zdaje sobie sprawy, ze ta gra tyle kosztuje.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 http://www.osiolek.com/?co=gry lukajcie na sam dol !! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejGolota Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Jodlacy - popatrz sie w gore - bedziesz wiedzial co zrobic :) Ja juz jestm w 2 epizodzie. Ten przyjemniaczek na koncu e1m5 jest boski :) O samej grze powim krotko: miod, miod i jeszcze raz miod... p.s. Dobra spadam, bo zaraz mam walke :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Witam, Wszystkich tych ktorzy zniecheca sie poczatkiem, naprawde polecam pozniejsze lokacje. Sa przepiekne - ja praktycznie gram z ciekawosci aby zobaczyc czym jeszcze nas zaskocza autorzy gry :D Ja w sumie mam jedno pytanie odnosnie tych liczb na gorze (screen ponizej). I jak sie wlacza/wylacza taki tryb gdzie... hmmm... wszystko widac na czerwono i robi sie - ogolnie mowiac - rzeznie naokolo rozwalajac (implozja?) wszystkie stwory... Muzyka miodna. Gdyby tutaj kosztowalo $20 to bym kupil bez zastanowienia... hmmm... moze kumpla poprosze to mi wysle z PL :) Tylko jaka to bedzie wersja? nie zadna PL czy cos? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 No właśnie marcel tego "czerwonego" się nie włącza, nie pamiętam która to liczba, ale jedna z tych dwóch przy dobiciu do n-krotności 50 była odpowiedzialna za "wpadanie" w ten szał zabijania 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_c@lina Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 jeśli chodzi o tą "implozję" to włącza się ona po zebraniu 66 dusz, a ile już ich mamy widać po prawej od kompasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_c@lina Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 a u mnie na ponizszym hardware śmiga aż miło na 800*600 na wszystkich zaawansowanych, niebo wył. za to broń na maxa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 _c@lina :arrow: use "edit" następnym razem :wink: Co do ilości dusz... hmmm. w demie włączało się po zebraniu 50, ale może zależy to od stopnia trudności :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 jak uzywa sie tych kart - na koncu kazdego levelu jest opis jakiejs ale jak ja kupic???? uzyc??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CougaR2 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 jak uzywa sie tych kart - na koncu kazdego levelu jest opis jakiejs ale jak ja kupic???? uzyc???Wszystko pisze w instrukcji :!: Jeśli jeszcze jej nie posiadasz to sugeruje ją nabyć :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Właśnie koledzy zadają takie pytanie jakby nie mieli OGRINAŁU!!! Chłopaki nie odpowiadać na pytania niech sobie kupią ORGINAŁ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 mam oryginal ale do instrukcji nie zajrzalem ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_gniewny Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Nie ruszam . A szkoda gdyż fajnie się prezentuje . Bzium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas1 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Giera jest niesamowita to pewne, martwi mnie tragiczny multi.Boje sie,że patch o którym wszycy mówią może nie wszystko naprawić, ale obym się mylił! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Giera jest niesamowita to pewne, martwi mnie tragiczny multi.Boje sie,że patch o którym wszycy mówią może nie wszystko naprawić, ale obym się mylił! Napewno nie naprawi wszystkiego.. ale mam nadzieje ze na tyle zeby sie juz dalo komfortowo grac.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Wreszcie dopadłem fulla i zaraz zabieram się za grę 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 gdzie trzeba isc albo co zrobic w budynku opery - jak zaczyna sie II epizod podajze - sa tam kubly jakis drzwi ale nie da sie wejsc :((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 O w mordę!!! Jaki "mały" potworek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 ma troche kanciaty ryj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_c@lina Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 kucyk - ok następnym razem tak zrobię. genghiskhan - musisz strzelić w czerwone drzwi - klapę, która odskoczy i bedzie mozna wskoczyc do środeczka. ja jestem w 4 akcie w rozdziale "babel" i już wymiękam, muszę troche odpocząć bo już 5h miącham w Pan Killera 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zabiłem gnoja, było ciężko ale sie udało...uff Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 ja mialem problemy na bagnie - koniec 2 episodu - wielokrotnie wywalalo mnie do windowsa raportujac blad w skrypcie - spisalem oznaczenia i co sie tam wyswietlalo jeszcze i bede uderzal do producenta - normalnie to bym sie nie fatygowal - ale ta gra sie STRASZNIE dlugo laduje na 256ram i sadze ze na 512+ tez [havoc] wiec warto zadbac o to zeby sie nie wykrzaczala ps. karta 'wysysa dusze na odleglosc' jest CHOOOOORA! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 jeśli chodzi o tą "implozję" to włącza się ona po zebraniu 66 dusz, a ile już ich mamy widać po prawej od kompasu.A liczba po drugiej stronie kompasu co reprezentuje? :) Właśnie koledzy zadają takie pytanie jakby nie mieli OGRINAŁU!!! Chłopaki nie odpowiadać na pytania niech sobie kupią ORGINAŁ. Ja kupuje przez kumpla, ale obecnie jej jeszcze nie mam :) Bede mial pewnie za ~3 tygodnie. Zalezy jak szybko bedzie mu sie chcialo ruszyc tylek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_s Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Ej jak przejść tego olbrzyma z bagien, na koniec 2 epizodu??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_c@lina Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 do marcellusa - liczbę pokonanych potworów do Prezes_s - na poczatku strzelaj do baniek pojawiających sie pod nim, gdy będziesz strzelał wystarczająco długo pojawi się 5 lub 6 dużych baniek, które to też porozstrzelaj aż się zapalą. Następnie zaczną latać w powietrzu banki, wiec je porozwalaj i rób to tak długo aż "bagnisty" zacznie gasić bańki, które pozapalałeś - i wtedy to masz koljną szansę na strzelanie do niego i pokonanie go. czas 4 minuty - trochę mało, mi się udało w 3.52 wiec niewiele krócej. aha no itrzeba nie dać się zabić mackom i bankom, które wypuszza potwór. powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 w wodzie sa bable - strzelasz w nie - zadaja mu troche ran - ale nie o to chodzi - jak juz zniszczysz poczatkowe to potem pojawi sie pare babli ktore nie znikna - podpal je wszsytkie - boss w koncu zacznie je po kolei gasic - kiedy lazi i gasi jest WRAZLIWY na strzaly - pakuj w niego z shotguna ile wlezie - normalnie mozna go zranic tylko strzelajac w bable starcza zrobic 3 takie rundy - ale nie udalo mi sie szybciej niz w 4 minuty - wiec karty nie odblokowalem - na poprzednim bosie tez nie :( i jestem juz 3 do tylu jesli na nizszych poziomach jest inaczej - sorry - gram na najwyzszym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Dzisiaj kupilem Painkillera (ostatniego :) ).Qmpel do mnie: "zrob obrazy CD i na lanie mi udostepnij". Ja go wysmialem i powiedzialem ze on ta gre ma kupic a nie zydzic 20zl dla Polakow. Powiedzial, ze kupi :) Ale wchodzac na LANowego huba DC zalamalem sie - 1/4 osob ma Painkillera by Deviance :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Dzisiaj kupilem Painkillera (ostatniego :) ).Qmpel do mnie: "zrob obrazy CD i na lanie mi udostepnij". Ja go wysmialem i powiedzialem ze on ta gre ma kupic a nie zydzic 20zl dla Polakow. Powiedzial, ze kupi :) Ale wchodzac na LANowego huba DC zalamalem sie - 1/4 osob ma Painkillera by Deviance :| u mnie dokładnie to samo...:(.......... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_s Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 nie no!!! Co jest z tymi ludźmi tak tanio za taki miód a oni jeszcze ściągają!!! Może w kioskach zabrakło?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...