GenghisKhan Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 nawet jak w kioskach zabraklo to beda mieli okazje normalnie gre dostac, w dniu premiery:))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 wiesz , wiekszosc pewnie nawet nie wie ze juz jest oryginal i to za 19.90 :? kumpel widzac moj opis na gg napisal mi ze juz zasysa , jak sie go spytalem czy zal mu tych 20zl to spytal : jak to 20 , przeciez to nie jest na 1cd :? :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_c@lina Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 a ja dostałem w sobotę o 6 rano jak kioskarzowi akurat przywieźli. wziąłem 3 sztuki (dla mnie i kumpli), a z tego co widziałem to zostało ich jeszcze ponad 10 sztuk. tak więc z dostepnością przynajmniej w miom mieście nie ma problemu. przychylam się do opinii rout i innych forumowiczów iż ludziska nie wiedzą że już jest i w takiej cenie. a poza tym to powinno się wspierać rodzinny przemysł "giercowy", niech wiedzą na świecie że POLAK POTRAFI. pozdrawiam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 hehe - dziwnei to oburzenie wyglada - zastanowcie sie ile sami macie pirackich gier i programow :) zamiast potepiac innych przejdzie sie po sklepach kiedys i zobaczcie ze mozna dostac naprawde dobre gry za naprawde smieszne pieniadze - a jak jeszcze trafic promocje w mediamarkcie.. to powinni tego zabronic jest jeszcze lalegro czy gielda [z oryginalami!] za morrowinda moj kumpel dal 87 zeta - glowna i dwa dodatki - po polsku z mapa instrukcja i bajerami - a gra wystarcza na POL ROKU grania fajnie ze dostrzegacie problem - ale zastanowcie sie czy sami jestescie czysci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 ehhh szkoda gadac, zeby nie popierac rodzimej produkcji to juz debilem trzeba byc - zwlaszcza ze ta giera to ogolnoswiatowy hicior :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Ja jestem czysty :> Wszystkie PL gry mam orginalne :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
global Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 No nie wiem. Gram juz kolejny dzien po necie i co raz mniej mi sie PK podoba. Bronie sa nie wywazone, malo ludzi na serwerach, czesto na serwerze gra sie slimaczy. Niech ten patch wreszcie wyjdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Heheheh wrescie mi sie udalo kupic gre, nalatalem sie tyroche bo u mni nigdzie tego nie bylo, gierka fajna bezmyslna rabanina(przynajmniej na poczatku) to lubie dla rozluznienia, jest tylko jedno ale podczas strzelania znika mi bron a z przeciwnika widac tylko glowe i kontury. Mozliwe ze to wina starych sterownikow cat3,2. Grta dobze chodziu w 1024x768 wsio na max poza szczegolami architektory to jest na srednie. CO do ceny to za 20zl warto kupic, chociarz dal bym troche wiecej dla pudelka DVD bo w tym papierowym to nie wroze grze pszyszlosci w moim balaganie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonbubu Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Gra poprostu wymiata!!:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejGolota Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Jak na razie odnosnie leveli najlepsze wrazenie zrobila na mnie wioska z latajacymi na miotle czarownicami ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barret Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 no fajny : ) a fajnie ogolnie sie gra jak starasz sie zrobic "questa" z karta na danej mapie (gram na przedostatnim poziomie trudnosci) . np plansza Stacja czy jakos , gdzie nie mozna podniesc zadnej duszy a trup pada gesto ... albo jak trzeba uzywac samej kolkownicy (ale nazwy ; ) . jestem w fabryce i tez fajna plansza . gierka to taka namiastka "Devil May Cry" z PS2 ; ) ... jak ktos gral wie o co mi chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 jak przejsc osniezony most - bo mnie rozwalaja bardzo latwo :( slisko tam jak cholera i w ogole :( pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_c@lina Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 jak przejsc osniezony most - bo mnie rozwalaja bardzo latwo :( slisko tam jak cholera i w ogole :( pomocyno cóż namęczyłem sie nie powiem :) ale jakoś dałem rade. przede wszystkim musisz uważać na przeciwników (jakby nie trzeba było ;) ). ja osobiście biegałem z końca na koniec i tylko granatami lub ze śrutuwy, no a poza tym miałem włączonego "łapacza" czy też "wysysacza" dusz więc jak tylko kilku zabiłem to podnosił się health. gennhiskhan na pewno dasz radę - grunt to pozytywne nastaiwienie i opanowanie - choć Pan Killer jest grą w której ciężko o spokój ;) p.s. no zapomniałbym ja gram na razie na poziomie bezsseność, więc jeśli Ty pykasz na wyższym to może być rzeczywiscie dużo trudniej. powodzenia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 :evil: Mówię dziś znajomemu, że Painkiller nabyłem. A on do mnie " Jak to? Już masz? Ja jeszce NIE MAM CAŁEGO." Powiedziałem mu, że są w kioskach w śmiesznej cenie. Normalnie kilka minut go przekonywałem , że to nie kit. Od razu poleciał na dół do sklepu... Fakt, wielu nie wie, na jakich zasadach jest w Polsce sprzedawany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 SINGLE - zajebisty MULTI - do [gluteus maximus]; i musieli by dużo rzeczy zmienić żeby komuś chciało się w to grać, wydanie jednego patcha sprawy nie załatwi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 super gierka...w sobote kupilem w Centrum Prasowym....20 zeta za taka gre to jak za darmo...z tymze ktos juz tu powiedzial jedna prawde: ZA MALO bylo reklam!! na miejscu wydawcy dalbym reklame do radia (ZET,RMF )...za chwile zaloze temat/ankiete (moderatorzy nie kasujcie go prosze) kto ma oryginal a kto nie...i sie wyda wszystko :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Czyżby była też wersja DVD???? (Źródło emule). Tylko pytam, żciagac nie będę, bo za mało źródeł wiec imho to tylko info, że taka wersja chyba też jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 A ja nabyłem dzisiaj właśnie instaluje.Co do formy to jest ok.Mała gazetka z instrukcja + 2CD w papierowym kudełku(ja tak bym to nazwał). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 A ja mam pytanko :) Kupilem sobie oryginal, zainstalowalem i zaczelo mnie denerwowac to ze gra wymaga plyty w napedzie wiec zrobilem sobie obraz CD1 Alcoholem i podmontowalem DAEMON Tools`em :) Teraz nie musze miec fizycznie CD w napedzie. Pytanko jest takie czy to jest w 100% legalne itd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 A ja mam pytanko :) Kupilem sobie oryginal, zainstalowalem i zaczelo mnie denerwowac to ze gra wymaga plyty w napedzie wiec zrobilem sobie obraz CD1 Alcoholem i podmontowalem DAEMON Tools`em :) Teraz nie musze miec fizycznie CD w napedzie. Pytanko jest takie czy to jest w 100% legalne itd? Moim zdaniem jest legalne kupiłeś, więc możesz robić, co chcesz z grą, tylko nie rozprowadzać jej. I dla swojego użytku możesz zrobić jedną kopię, bezpieczeńa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zobaczcie z jaka przyjemnoscia gra sie w orginalna gre :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Eh nie moge przejsc bagiennego potwora, niby strzelam w te bańki ale chyba raz zdarzylo sie ze wybuchla :D Macie jakas specjalna technike? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Chyba jest pacz CD-fix costam. Nie pamietam co on poprawial ale widzialem na 3dgamers.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Eh nie moge przejsc bagiennego potwora, niby strzelam w te bańki ale chyba raz zdarzylo sie ze wybuchla :D Macie jakas specjalna technike? :DNo nie... to bylo... zobacz dwie/trzy strony wczesniej w TYM topicu - ktos juz napisal dokladnie co i jak trzeba :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Czytalem to juz dawno ale nie wychodzi mi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 dobra rozwalilem wszystkich na moscie i co dalej - kompas pokazuje mi ze musze isc tam gdzie jest srodek mostu a to wejscie na dol jest zamkniete :((( o so chosi??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 pytanie do kolegi ktory podmontowal deamonem - mnie tez wkurza troche ta plyta [zwlaszcza wyjmowqnie jej z tej tekturowej koperty [choc ladnie wykonanej]] jakich ustawien uzyles w alkoholu? na zachodzie ta gra jest strasznie mocno zabezpieczeona - zastanawiam sie czy nasza wersja tez... bo koszt implementacji np securoma 5 jest gigantyczny - nie wiem czy nie oplacalo im sie bardziej przy cenie 20 zeta wypuscic gry tylko z cdcheckiem.. ale to sprawa do zbadania [ps. co ciekawe zabezpieczony jest juz instalator...] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 ktos mi pomoze??? rozwalilem te 2 maszty po 2 koncach mostu i co dalej nic nie moge zrobic :((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 pytanie do kolegi ktory podmontowal deamonem - mnie tez wkurza troche ta plyta [zwlaszcza wyjmowqnie jej z tej tekturowej koperty [choc ladnie wykonanej]] jakich ustawien uzyles w alkoholu? na zachodzie ta gra jest strasznie mocno zabezpieczeona - zastanawiam sie czy nasza wersja tez... bo koszt implementacji np securoma 5 jest gigantyczny - nie wiem czy nie oplacalo im sie bardziej przy cenie 20 zeta wypuscic gry tylko z cdcheckiem.. ale to sprawa do zbadania [ps. co ciekawe zabezpieczony jest juz instalator...] Nie uzylem zadnego profilu, wlasny z "ignoruj bledy odczytu" Nie wiem czy z takiej plyty mozna gre zainstalowac, czy dziala po nagraniu itd ale nie woła juz o CD :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 kurcze nikt mi nie pomoze - ja tu czekam a wy o czym innym!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...