-Sid-The-Rat=> Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 przeskok miedzy insomnia a trauma bedzie.. koszmarny :) nie pamietam co to za karta - ale chyba bylem rozczarowany - bo jest to jeden z najtrudniej spelnialnych warunkow - trzeba zabic tych potworkow NA RAZ 30... i da sie to zrobic tak naprawde tylko podczas ostatniej walki mozliwe ze zamiana w demona juz po 50 duszach - probowalem kiedys robic spis tych kart - ale mi przeszlo bo pozapominalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 nie .. ta karte mam ... :D ona jest z nastepnego levelu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r00dy Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 HeHe Tak Dodajac na zachodzie Painkiller kosztuje (bez kosztow wysylki) 39.99 ale $DOLAROW:D lol Nice co ja osobicie nie mam crackowanej ani oryginalnej bo nawet nie wiem od kogo mam;] juz nie pamietam a mialem go dawno prawdopodbnie jest kopiowany z originala :D hehe Mam jeszcze drugie pytanie Nie moge przejsc levelu Hell wale w tych kolesi i wale pokazuje sie co chwila Lucyfer i piserdalama od niego klikam i nic sie nie dzieje jak przejsc:D dzieki z gory za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 HeHe Tak Dodajac na zachodzie Painkiller kosztuje (bez kosztow wysylki) 39.99 ale $DOLAROW:D lol Nice co ja osobicie nie mam crackowanej ani oryginalnej bo nawet nie wiem od kogo mam;] juz nie pamietam a mialem go dawno prawdopodbnie jest kopiowany z originala :D hehe Mam jeszcze drugie pytanie Nie moge przejsc levelu Hell wale w tych kolesi i wale pokazuje sie co chwila Lucyfer i piserdalama od niego klikam i nic sie nie dzieje jak przejsc:D dzieki z gory za pomoc regulamin podregulamin dla dzialu GRY nowy jestes i to jedynie utrzyma cie przy forum ... nastepnej taryfy ulgowej nie bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 opis na lucyfera podawalem ja oraz kilka innych osob - jakies 5-6 stron temu [ps. czy mi sie wydawalo czy kiedys byla opcja 'szukaj w tym watku'? teraz jej nie widze co poddaje pod watpliwosc sens takich zbiorowych topicow :(] powiem jednak ze nalezy strzelac w spadajace meteoryty tak zeby trafily w lucka, ew. trafic w jego miecz kiedy nim w ciebie rzuci dokladniej, znajdziesz pare stron temu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r00dy Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 HeHe Tak Dodajac na zachodzie Painkiller kosztuje (bez kosztow wysylki) 39.99 ale $DOLAROW:D lol Nice co ja osobicie nie mam crackowanej ani oryginalnej bo nawet nie wiem od kogo mam;] juz nie pamietam a mialem go dawno prawdopodbnie jest kopiowany z originala :D hehe Mam jeszcze drugie pytanie Nie moge przejsc levelu Hell wale w tych kolesi i wale pokazuje sie co chwila Lucyfer i piserdalama od niego klikam i nic sie nie dzieje jak przejsc:D dzieki z gory za pomoc regulamin podregulamin dla dzialu GRY nowy jestes i to jedynie utrzyma cie przy forum ... nastepnej taryfy ulgowej nie bedzie. aha;] ok powstrzymam sie od takich komentarzy:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r00dy Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 opis na lucyfera podawalem ja oraz kilka innych osob - jakies 5-6 stron temu [ps. czy mi sie wydawalo czy kiedys byla opcja 'szukaj w tym watku'? teraz jej nie widze co poddaje pod watpliwosc sens takich zbiorowych topicow :(] powiem jednak ze nalezy strzelac w spadajace meteoryty tak zeby trafily w lucka, ew. trafic w jego miecz kiedy nim w ciebie rzuci dokladniej, znajdziesz pare stron temu dzieki stary ale gdzie:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 pare stron temu W TYM WATKU... wiem, ze duzo - ale poradzisz sobie - ew. www.painkiller.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r00dy Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 pare stron temu W TYM WATKU... wiem, ze duzo - ale poradzisz sobie - ew. www.painkiller.pl juz znalazlem twoj post dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Już jest patch v1.1: http://painkiller.pl/modules.php?op=modloa...order=0&thold=0 Dopchać się nie można, czekam na mirrory. UPD: Waży jedyne 48.2 MB, prędkość ściągania jest tragiczna (ok 2.5 kB/s) UPD II: Nazwa pliku: Painkiller_Update_v11_PL.exe Jak ktoś wykopie inne źródło - niech da znać (plikoskop nie działa). Mi się wywaliło po 48% (Opera nie radzi sobie z wznawianiem transferu) :evil: także można sobie odpuścić ściąganie z tego ftp-a. Aha, ten pacz jest TYLKO do wersji PL, na zachodzie jeszcze poczekają na v1.1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 pytanko, czy przechodzenie na koszmarze zmienia fabule? Bo cos mi sie obilo o uszy, ze nie ma 5 aktu, a sprawa rozwiazuje sie wczesniej i w inny sposob. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Ja wiem ze na bezsennosc wcielo mi jedna mape ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Ja wiem ze na bezsennosc wcielo mi jedna mape ;] tak, to wiem :> ale, czy cos oprocz tego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 nie moge sciagnac z nikad tego 1.1 wszystko zapchane!!! moze wiecie o jakims dzialajacym serwerku z mirrorem??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Najlepiej jakby to ktos umiescil na torrencie to by wszyscy mogli ssac a tak to zaraz sie zapchaja ftp'y :( Update: http://aquaman.isa-geek.com:6969/torrent.h...a6cf8f1d8be13e1 Znalazlem ;) torrenta sssijcie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 http://www.esports.pl/?id=post&post_id=1879111570 mi ladnie lecialo 60kb/s ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mąki Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 http://ksgry.redakcja.pl/ftp/pobierz.asp?Plik=2075 ciągnie z prędkością 7 KB/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 sam sciagnalem i sie teraz dziele :) http://members.lycos.co.uk/painkillerpl/Pa...date_v11_PL.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 http://www.gorefiles.co.uk/Painkiller_Upda...date_v11_PL.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenshin Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Mam problem jestem na potworze z bagien i wale w te banki obok niego itp. ale jak zejdzie mu 1/3 zycia nagle robi sie jakis niesmiertelny, wale w niego i wale, te banki mu prwie ze przed morda eksploduja a on nic, zycie nawet mu niedrgnie :/ Probwalen joz kilka razy, 3 razy wywalilem cala amunicje zanim mnie zabil, a on dalej mial 2/3 lajfa :( HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Na wodzie zaczną pojawiac sie bąble, mususz w nie strzelac.Kiedy sie zapalą bosik bedzie chciał je zgasić i w tym mamęcie będzie śmiertelny(można go rozwalić z giwery). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bAterion Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 czy nie ma zadnej mozliwosci aby na Snieznym moscie po skonczonym poziomie cofnac sie do wiezy po ostatni sekret (a raczej trzeci o ktorym zpomnialem) :?: _upsdate_ juz sobie poradzilem, nie wiem jak przeoczylem to przejscie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 ja gralem w demko dalem na full detale i mi zwalnialo co jets grane ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 ja gralem w demko dalem na full detale i mi zwalnialo co jets grane ?? Kup sobie orginał to Ci się polepszy :) Widziałem reklamę gry w gazecie AUTO ŚWIAT :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 1.15 juz wyszedł i co ważniejsze gra zostala dodana do clanbase - chyba soebie jednnak kupie ta gierke :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Ale skubana jest wrazliwa na podkrecenie rdzenia grafy. Zacina mi sie i musze zjezdzac z taktowaniem w porownaniu do innych gier :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Jeśli ktoś ma jakieś bóle z przejściem PK, to proponuje : http://www.painkillerhell.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r00dy Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Ja mam tam starego Geforca 2MX400 64DDR/128 bit troszkem podkrecana:D ale stabilna painkiller mi siem troszke zacinal na poczatku ale polecialem na www.nvidia.com zassalem nowe stery i dziala bez zawieszek spokojna i wygodna gra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shapeless Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 nie czytałem wcześniejszych stron więc nie wiem czy ten temat był już poruszony Dlaczego wersja na zachód ma 3CD i 2GB na HDD a polska tylko 2CD i 1,5GB ?????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shapeless Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Porównywał ktoś je może ???? Mam orginała polskiego i pirata wersji na zachód ale uszkodzoną trzecją płytke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...