DareDevil Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Zręcznościówka zroboina we flashu. Ucieknij POLOWIRUS'owi !!! http://www.e-fakt.pl/polowirus/index.aspx Stery: kursory :lol: PS. Lepiej żeby zastał przy tych drogach, a nie czepiał się naszego neta!!! :evil: PS 2. Lepiej żeby go wogóle nie było :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Durniejszej i prymitywniejszej gry dawno nie widzialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 widac ze kolega AJGON nie ma pojecia o polityce i czemu ta gra na stronach FAKTU sluzy ... ja osobiscie nie lubie Pola i kazda forma osmieszenia go jest mi bliska heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Widze, że ja i Szpak mam podobne poglądy polityczne :P Piszcie do którego poziomu dotarliście!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 o yee pokonalem polowirusa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 nie podoba mi sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Gra jest głupia, lepsze by było polowanie na polowirusa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Pokonałem Marka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Akurat wiem kto to jest Marek Pol - ale takie gierki, to mozna przy jednym piwie napisac. Widac ze kolega SZPAK nie ma pojecia o kolizjach sprite'ow :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 No brawa dla tego co ją "zaprogramował" doszedłem do 4 rundy spokojnie i chyba tylko w jednej musiałem nadusić przycisk na dół, bo akurat "POL" miał tam zaprogramowaną trasę :) Ale pomysł fajny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Gra jest glupia, ale jesli nie ma sie robic to mozna zapykac. Ps. Doszedlem max do 6 lvlu. Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Do (_|_) ta gierka:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...