_japko_ Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Witam Co sadzicie o pompie Weipro WH-2000 ? Parametry: 1800 l/h, moc 30 W, wysokosc 1,6m, cena ~130zl Chce taka nabyc, tylko ze nigdzie nie znalazlem zadnych testow, opinii, czy jest glosna czy nie itd. wiec nie wiem czy gra jest warta swieczki i z tym wlasnie zwracam sie do Was. Mile widziane wszelkie sugestie, rady :) szczegolnie ludzi posiadajacych taka pompe. PS. Przelecialem [glodnemu chleb na mysli :wink:] cale forum i <span style="color:red;">[ciach!]</span> wielki z tego wyszedl :( Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 chyba PH802 ma ciut lepsze parametry a poza tym jest juz sprawdzona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_japko_ Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 chyba PH802 ma ciut lepsze parametry a poza tym jest juz sprawdzona.zgoda, ale ph802 jest zatapialna a ja juz mam tak skonstruowany zbiornik ze potrzebuje niezatapialnej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 chyba PH802 ma ciut lepsze parametry a poza tym jest juz sprawdzona.zgoda, ale ph802 jest zatapialna a ja juz mam tak skonstruowany zbiornik ze potrzebuje niezatapialnejHydor Seltz L30 lub Hailea HX6520 - ta druga delikatnie bzyczy, ale po tygodniu intensywnego uzywania sie ucisza stopniowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_japko_ Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 SpiderMAN a co powiesz o Hailea HX 6530 ? bo nad taka sie tez zastanawiam i nad Hydorem tez [tylko ciezko go dostac :(] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 SpiderMAN a co powiesz o Hailea HX 6530 ? bo nad taka sie tez zastanawiam i nad Hydorem tez [tylko ciezko go dostac :(]ten model to akurat ma za duzo mocy IMHO :D Za bardzo wode bedzie grzal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...