Skocz do zawartości
smerf2222

jaka jest różnica w 3dmarku?

Rekomendowane odpowiedzi

hmm jeśli ilość ramu nizmienia wyniku, to czy rodzaj pamięci (mam na myśli SDRAM vs. DDRAM :wink: ) zmienia, i o ile.

Szczeże powiem że ja osobiście niezauwazyłęm dużej różnicy po między moją pamięcią, a 256 ramek DDR266.

P.S. Sorki za pytanie nie na temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm jeśli ilość ramu nizmienia wyniku, to czy rodzaj pamięci (mam na myśli SDRAM vs. DDRAM  :wink:  ) zmienia, i o ile.

Szczeże powiem że ja osobiście niezauwazyłęm dużej różnicy po między moją pamięcią, a 256 ramek DDR266.

P.S. Sorki za pytanie nie na temat.

róznicy nie zauwarzyle bo masz lipna grafe

jak mialme gef3ti200@ti500 to po zmianie 256sdr na 256ddr wzrost wynosil 2000pkt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

grafe już nidługo wymieniam, lecz chodzi mi dokładnie o wydajność samego systemu i gier, a nie ilość punktów w 3D Marku, bo w tego marka to i tak niegram  :wink:

w grach no to ci mowie dokladnie nie powiem ale np menij wiecej na gef3 w quakeIII w 1024x768 full detale skok mialem kolo 60fps

to tak na oko wogole w grach jest tak samo duzy skok fps jak w marku naprawde DDRY a SDRY to jak duron 800MHz i Athlon 1700+ :D albo gef4mx a gef4ti albo 80kM/h a 220kM/h :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pytam bo miałem raz zapchana pamiec ram wolne 10proc z 512

i 3dmark szebł o polowe wolniej

boshe chyba logiczne , jak capchales magistrale danymi :] ale w tym wypadku to i 10000GB ci nie pomoze, progys wpierniczaly ci zasoby systemowe to chyab logicznie z ebedzie mnei jpkt w marku , bosheee :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi