JAR0 Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Wgrałem sobie nowego biosa do płyty MSI KT4V. Wszystko przebiegło bez problemu. Tylko mam problem z prockiem. Mam Athlona 1700Xp czyli 1,47GHz. A bios mi pokazuje że mam 1100GHz. Jak mam przywrócić fabryczną szybkość. Jestem w tych sprawach zielony i licze na zrozumiałe odpowiedzi :) Wydaje mi sie to troche dziwne żeby procek miał mniejszą szybkośc niż fabryczną. Nie był podkręcany. Ale mam nadzieje że mi to wytłumaczycie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 1. Zmień tytuł tematu(przycisk "zmień" przy pierwszym poscie). "Mam problem" nie opisuje problemu i jest nieregulaminowy. 2. Przestaw FSB na 133. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 fsb przestawia sie w biosie. zeby wejsc do biosu nacisnij delete przy starcie kompa. odsylam do dzialu faq tam znajdziesz reszte odp. powodzenia i pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAR0 Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 zeby wejsc do biosu nacisnij delete przy starcie kompa. Jeszcze tyle to wiem :) Wielkie dzięki dobrzy ludzie :!: A mam jeszcze takie pytanko. Który wynik pomiaru temperatury procesora jest bliższy prawdy ten w biosie czy w PC Alert. Różnią się one 4 stopnie tzn. ta w biosie jest niższa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...