777 Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 strona www.goldhand.forum.prv.pl/elektronika/ forum www.goldhand.forum.prv.pl a tematyka elektronika komputery muyzyka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Szczerze? Czyste phpBB modified v1.7 by Przemo tylko, że powyłączane niektóre dodatki ;) Gotowy Theme Przema. Czy to ma być kreatywność? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
777 Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 chodzi o strone a wy kur... od forum awasze zaczynacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Wyluzuj chłopie. Co do strony to spox, szkoda, że brakuje jej oprawy graficznej :twisted: Ale czytalna przedewszystkim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Nie no nasz kolega z innego topika :P Co do strony to moze byc szybko sie laduje nie ma zbednej grafiki czysto i czytelnie. Forum bez komentaza bo jest juz topik o tym forum :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 hahahah :D jaki masz nick na forum? powiedz, powiedz, powiedz :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 hahahah :D jaki masz nick na forum? powiedz, powiedz, powiedz :D :D :D ja zgadne ja zgadne moge ?? :lol: świr :?: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
777 Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 ani świr a ni tygrys hehe Pudło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 nieeee no :( podpowiedziales mu :( :( :( ja sie tak z wami nie bawie :( :( :( :lol: Ok... 777, ty jestes SWIR ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
777 Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
777 Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 i wcale to forum nie jest swira on jest pomocnikiem tygrysa tylko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 i wcale to forum nie jest swira on jest pomocnikiem tygrysa tylkoa kto ty jestes?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 i wcale to forum nie jest swira on jest pomocnikiem tygrysa tylkoa kto ty jestes??puste pudło ;] napisał wcześniej huahuauh [joke mode off] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
777 Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 777 jestem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 fajne lamerskie macie to forum :> czytales topic na tweaku na temat waszego forum? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rahimede Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 fajne lamerskie macie to forum :> czytales topic na tweaku na temat waszego forum? :> Jakie lamerskie :lol: ja jestem tam zapisany i nienarzekam w koncu ktos mi wytlumaczyl ze monitora sie nieda podkrecic :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 No co wy chlopaki forum jest zajefajne nic ujac tylko dodawac. To co chlopaki krecimy monitory :D:D:D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 sadzac po temacie "moja strona i forum" - zwracam sie do tygryska ? http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=62869 tu masz lekture - przebrnij przez pierwsze strony gdzie wszyscy sie z was smieja to dojdziesz do konkretow na koncu - nie bede sie tu 2 razy powtarzal dzieciaku ... pozdrow kolegow z gimnazjum tfffuuuu .... z przedszkola ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Świr albo 777 jak tam wolisz.... czy mógłbyś mi powiedzieć czym się kiedujecie banując ludzi którzy chcą się wypowiedzieć na dany temat. Podkreślam że ci ludzie mają dużą widze i nie mówią od rzeczy a nawet moge powiedzieć więcej . Że mają o wiele większą wiedze od waszych adminów i przez tych samych adminów (modów) są banowani. Możesz mi to wytłumaczyć bo jakoś moja skromna wyobraźnia nie może tego ogarnąć . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astray Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 hehe to ani Swir ani Tygrys.. to pan akwizytor :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...