k a m e r e k Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Czy naklejka gwarancyjna na spodniej stronie procka(athlona np) powinna byc usuwana - czy wplywa to jakos na temp , na grzanie sie - w sumie to jakby izolowalo ciutenke od termstora w sockecie..? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 cwaniaki wlepiają ją tam, bo jak komuś spłonie procek to nalepa się skurczy i widać że się przegrzał :) a wpływu to nie ma żadnego na grzanie się. ani na odczyt z termika, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Albo stickery termoczułe; przekroczona temperatura X - zmieniają kolor/pojawia się napis 'warranty void' Milusie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 w kazdym razie 'na razie' jej nie zrywam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Gdy tylko proca dostałem to wszystkie nalepki z niego poszły do kosza... Tyle że ja je miałem na górze a nie pod spodem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...