Kil Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 mam plyte gl z 4*Pentium Pro200MHz i nie wiem do konca jak zrobic aby je odpapic wiem ze trzeba zaladowac obsluge smp ale jak gdzie i czym nie mam pojecia w X jest w control center/system administration/linux kernel/processor type and features/symmetric multi-processing suport mam zaznaczone ptaszkiem wczesniej bylo x serwer to compaq proliant 7000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Moze <span style="color:red;">[ciach!]</span>a najpierw sie zastanow, o co Ci chodzi a potem zadaj logiczne pytanie, uzywajac znakow przestankowych i poprawnej polszczyzny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Oddaj mi ten serwerek. Na pewno smp będzie działało ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...