wunat Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Mam pytanie czy u Was Mozilla Firebird (0.7) tez sie tak bardzo rozpasa ? w chwili obecnej zajmuje mi 79MB ramu, a nie robie nic nadzwyczajnego raptem 5 paneli otwartych ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 A na jakim systemie operacyjnym ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 wxp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Czasem ma 14mb, czasem ma prawie 90mb... nie robi mi to różnicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 mhm myslalem ze mam jakiegos wyjatkowo glodnego ognistego ptaka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Firefox 0.8 - przy 10 zakładkach niecałe 40mb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 czyli moze warto sie przesiasc ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 U mnie na Slacku nie widzialem zeby bylo wiecej niz 20%. Przecietnie 16-17. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...