Anrold Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 wlasciwosci mi wskazuja ze mam 1X szybkosc magistrali. Tak na prawde mam w biosie ustawione na 4X, a karta jest zgodna nawet z 8X. Jak moge to zmienic? Zaznacze ze mam najnowsze sterowniki i karte FX5200 128 bit 128 ddr tu screen jak u mnie to w opcjach wyglada http://anrold.republika.plagp1X.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pionaj Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 a nie zaznaczyłes jaka masz platformę (płytę) bo jak na Via to odpalasz 4 in1 a jak Sis to AGP sis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 wlasciwosci mi wskazuja ze mam 1X szybkosc magistrali. Tak na prawde mam w biosie ustawione na 4X, a karta jest zgodna nawet z 8X. Jak moge to zmienic? Zaznacze ze mam najnowsze sterowniki i karte FX5200 128 bit 128 ddr tu screen jak u mnie to w opcjach wyglada http://anrold.republika.plagp1X.jpg A nie masz możliwości zmiany w sterownikach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Albo zainstaluj stery do płyty, albo zmień ustawienia w biosie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anrold Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 W biosie to mam ustawione 4X, cos jeszcze mozna tam zmienic? a co di 4 in 1 do mojej plyty to zaraz zainstaluje, ale gdzie sie tam ustawia bo jakos nie pamietam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pionaj Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Arnold spokojnie :wink: a jaka masz płytę ?? a może wiesz na jakim chipsecie ? a może masz sterowniki do płyty na CD ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anrold Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Arnold spokojnie :wink: a jaka masz płytę ?? a może wiesz na jakim chipsecie ? a może masz sterowniki do płyty na CD ? plyta ECS via KT266A, sterowniki to tylko te 4 in 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pionaj Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 no to śmiało odpalaj zainstaluje ci sie samo :wink: a moze ty masz nie aktywowane zakladki i tryby AGP na http://www.nvhardpage.com/ masz NvHardPage obie wersje już sprawdzone więc weż sobie jedną z nich np. 1.86 ma tęż polska nakladke plik rozpakowujesz do własnego katalogu i po odpaleniu exe ustawiasz język a następnie aktywujesz Colbitsy, agp i inne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...