bladzio Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 haha nienajezdzajcie na mnie :) gafe strzelilem bo juz sami wiecie nie chce mi sie czytac wszystiego bo sami wiecie jakie to bzdury wszyscy gadali 70 % dochodzen" skonczy nie skonczy " dlatego przeczytalem ze 3 ostatnie i sie nie skapowalem ze juz sprzedal bude , niedawno wrocilem z wakacji i nie jestem na biezaco a nadzieje mialem ze skonczy :oops: nie bijcie niedoinformowanego szkoda ze nastepny jego projekt upadl , ale wiem napewno jedna rzecz napewno nie bedzie juz robil moda " na forum" :) nabiazaca relacjonujac prace :) ma chyba nauczke no i trzmam kciuki oby do trzech razy sztuka i powodzenia dla PowereBy AMD pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Jak już powiedziałem to chyba moja sprawa co zrobię z budą PToxic a jeżeli chodzi o mojego nowego moda to tylko relacjonowany bedzie na pccom.pl ponieważ nie chcem zawieść innych :D Zippo gratulacje wygrania zakładu ! ale teraz sie juz nie zakładaj bo przegrasz ! mogę się sam z tobą nawet założyć !! że "In A Dream" zostanie ukończony w pełni sukcesu up : na forum tweaka chyba dam jedynie zdjęcia skończonego moda ! a jeżeli ktoś ma ochcote na podziwianie prac nad moim modem v3 to zapraszam na moje forum chodz kilka waszych uwag przydało mi się i mobilizowało do pracy mam tylko jedno pytanie jak narzie do nowego moda czy : zieleń uv jaką jest pokryty zasilacz można by pomalować środek budy bo buda z wierzchu bedzie czarna jak sadza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 mam tylko jedno pytanie jak narzie do nowego moda czy : zieleń uv jaką jest pokryty zasilacz można by pomalować środek budy bo buda z wierzchu bedzie czarna jak sadza Zależy jaką masz koncepcje. Pasować by pasowało do tej sadzy :) , ale zbyt jednolicie by to wyglądało - zasilacz zlewałby się z resztą. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 mam tylko jedno pytanie jak narzie do nowego moda czy : zieleń uv jaką jest pokryty zasilacz można by pomalować środek budy bo buda z wierzchu bedzie czarna jak sadza Zależy jaką masz koncepcje. Pasować by pasowało do tej sadzy :) , ale zbyt jednolicie by to wyglądało - zasilacz zlewałby się z resztą. Pozdrawiam hehe dziwnie pisać w tym topiku o nowym projekcie ale czemu nie Grzechu mam na myśli trochę ciemniejszą zieleń UV bo do niemiec mam blisko a unich w bylejakim chcemicznym dostane tą farbę :D hmm bo jakoś nie wiem jaki kolor dać do środka :) inny troche nowych zdjęć dałem z moich prac na d modkiem :D ale nie mogę dać linku z wiadomych powodów REGULAMIN :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 powiem szczerze: jeżeli nie chcesz do końca stracić szacunku forumowiczów to daruj sobie te texty w stylu "...najwyższy kunszt..." "wizytówka polskiego moddingu" (bo chyba tak kiedyś napisałeś). Najlepiej zrobisz jak skończysz wreszcie jakąś bude i dopiero wtedy pokarzesz efekty. Jak narazie widać tylko niekonsekwencję... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 powiem szczerze: jeżeli nie chcesz do końca stracić szacunku forumowiczów to daruj sobie te texty w stylu "...najwyższy kunszt..." "wizytówka polskiego moddingu" (bo chyba tak kiedyś napisałeś). Najlepiej zrobisz jak skończysz wreszcie jakąś bude i dopiero wtedy pokarzesz efekty. Jak narazie widać tylko niekonsekwencję... dlatego moda prezentuje na swoim forum a nie na tweaku !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 powiem szczerze: jeżeli nie chcesz do końca stracić szacunku forumowiczów to daruj sobie te texty w stylu "...najwyższy kunszt..." "wizytówka polskiego moddingu" (bo chyba tak kiedyś napisałeś). Najlepiej zrobisz jak skończysz wreszcie jakąś bude i dopiero wtedy pokarzesz efekty. Jak narazie widać tylko niekonsekwencję... dlatego moda prezentuje na swoim forum a nie na tweaku !! wiec niema po co ciagnac tego topicu pelnego offtopicowego gadanie Thorn,bedziesz chcial cos dopowiedziec w temacie moda to wtedy sie otworzy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...