j.h.hudy Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 j.w. bo na tym co w podpisie prime sie wywala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Drut-mod i zmiana zasilacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 jak wypiolem cdrom i cdrw to czasami sie wywala po 2 twscie a czasami po 10!!!! a jak wpiolem spowrotem to juz na 1 czyli co zasilacz??? profilaktycznie kupilem na allegro fortrona 300 60 gtp (jutro przyjdzie paczka razem z nim) :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 bo prawda jest taka ze codegena to nawet w podpis wstyd pakowac :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 ale to PFC... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 pfc - ? - poprosze o wytlumaczenie skrotu :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 pfc - prądowy fajny coleszka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 pfc - prądowy fajny coleszka :Pa powaznie? koledze z Wodzicha nie pomozesz? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Power Factor Correction a jak nie wiesz do czego sluzy to domysl sie gdzie moge cie odeslac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Sorry za OT, ale jak wy sobie robicie że liczba postów to jakiś ciekawy tekścik??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Wystarczy zerknąć w profil 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 No ja w profilu nie mam żadnych ciekawych pozycji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 dzizas :P wez w polu miasto napisz skad pochodzisz zrob spacje i walnij liczba postow: bla bla takie trudne ??? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 dzizas :P wez w polu miasto napisz skad pochodzisz zrob spacje i walnij liczba postow: bla bla takie trudne ??? :lol: TRUDNE! Bo niby co mam zrobić jak nie chcę "bla bla" tylko inny text?! :lol: :P buu - to ja chciałem wytłumaczyć skrót pfc, zostałem wyprzedzony! Nie zabłysnę! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...