Skocz do zawartości
Slayer

Nie mam nic do powiedzenia :-P

Rekomendowane odpowiedzi

Sprobuj z modem wykrecic z niego 310/310 lub conajmniej 300/300. Moze jeszcze troche procka OC i 10k :)

Ja bym nie wytrzymałem. Mój wynik na początku wynosił ok 9k, ale stwierdziłem, że mój Radeon musi hulać na 10k. I się udało nawet bez Vmode'a.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lol-niezle zestawienie :P

Jeezli sie orietuje to nawet 3dmark2001 nie zapusci :) (myle sie ? :) )
Odpali bez obaw ja na pII266@336 i gf2mx - odpalałem i działało :) tzn chciałem napisac że coś tam skakało po ekranie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpali bez obaw ja na pII266@336 i gf2mx - odpalałem i działało :) tzn chciałem napisac że coś tam skakało po ekranie ;)
Zmylily mnie notki w readme, ze minimum to 500 Mhz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O nie- 3D-Marka nawet kijem nie dotknę! Poza tym u mnie jest wszystko na full ustawione jeżeli chodzi o grafikę- nie chce mi się chszanić z tymi ustawieniami, żeby wycisnąć dodatkowy tysiąc czy co. To jest chore!!! Żeby to zobaczyć, trzeba by było wziąć 2 karty i obiektywnie porównać. Baza techniczna rozgniata Geforce4. 6 tekstór w jednym cyklu zrobi zwoje niedługo- wtedy potestujemy sobie w Doom3, Quake 4, DN4. Z resztą.....jak każda wiewiórka swój ogonek chwali :lol: :lol: 8) Dla mnie karta jest git i żaden Geforce tego nie zmieni!!! 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No normalnie dzisaj wymiękam. Ten sprzecik, co mam tak wymiata, że brak słów!!!! Ludzie!!!! Jak macie kasę to bierzcie KONIECZNIE ATI 8500!!!! Chszanić NVIDIE i ten jej szajs Geforce4- Radeon 8500 niszczy wszystko w pył!!!!

SD- Ramy wymienię sobie później na jakieś dobre CL-2 DD-Ramy 333, bo na razie wszystko działa super płynnie, szybko i na najwyższych detalach!!!! O, i jeszcze jedno- kto nie widział Quake 3 i Unreal Tournament 2003 na full i jeszcze na przynajmniej 29 calowym monitorze, to nie ma pojęcia co to ATI!!!!!!  8)

Podniecasz sie tym sprzętem jak niewiem co a sprzęt masz szitowy Celeron 1,7 + ecs na sis`ie smiechu warte za tą kase to bym miał o 30% szybszy sprzęt.Ale tak to jest jak ktoś jest ograniczony do jednej firmy ech nierozumiem takich ludzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zmylily mnie notki w readme, ze minimum to 500 Mhz.

Ja rok temu odpalałem 3D-Marka 2001 na Cel 366@416+ Riva TNT 16 MB i miałem coś 500 punktów 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No normalnie dzisaj wymiękam. Ten sprzecik, co mam tak wymiata, że brak słów!!!! Ludzie!!!! Jak macie kasę to bierzcie KONIECZNIE ATI 8500!!!! Chszanić NVIDIE i ten jej szajs Geforce4- Radeon 8500 niszczy wszystko w pył!!!!

SD- Ramy wymienię sobie później na jakieś dobre CL-2 DD-Ramy 333, bo na razie wszystko działa super płynnie, szybko i na najwyższych detalach!!!! O, i jeszcze jedno- kto nie widział Quake 3 i Unreal Tournament 2003 na full i jeszcze na przynajmniej 29 calowym monitorze, to nie ma pojęcia co to ATI!!!!!!  8)

Podniecasz sie tym sprzętem jak niewiem co a sprzęt masz szitowy Celeron 1,7 + ecs na sis`ie smiechu warte za tą kase to bym miał o 30% szybszy sprzęt.Ale tak to jest jak ktoś jest ograniczony do jednej firmy ech nierozumiem takich ludzi.

To weś za 690 zł kup płytę z procesorem wałku, dobra? Gdybym, miał kasę, to wywalił te SD-Ramy. Po kiego mi to, jak DD-R333 256 MB kosztuje 320 zł?( drożej od płyty).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiecie moze czy w sof2demo doasie odpalic cos w rodzaju timedemo1 be quake3 jest chwilowo u qmpla <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury</span> do babci sobie p :evil: ojejechal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Axp 1600+ (350) + ECS k7s5a (250) zestaw duzo szybszy i tanszy.No ale ty musisz miec intela  :lol: .Jak już chcesz tak tego intela to powinienes dozbierac na p 1,6a to zajebisty procek zaden amd mu nie podskoczy.

Moment, moment. Najpierw piszesz, ze jego ESC jest shit a teraz zapodajesz do porownania cen tez ESC ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Axp 1600+ (350) + ECS k7s5a (250) zestaw duzo szybszy i tanszy.No ale ty musisz miec intela  :lol: .Jak już chcesz tak tego intela to powinienes dozbierac na p 1,6a to zajebisty procek zaden amd mu nie podskoczy.

Moment, moment. Najpierw piszesz, ze jego ESC jest shit a teraz zapodajesz do porownania cen tez ESC ?

Bo to jest szit ale jak chłopak lubi EcS`y to czemu nie a chyba nie zaprzeczysz że zestaw który napisałem jak sporo wydajniejszy od celka 1,7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale nie w tym rzecz.

A w czym ?

Tylko w polsce jest taka dziwna sytuacja z cenami.

Intel wypuszczajac Celerona 1,7 mial stawic czola duronom poniewaz byl od nich tanszy i jest wydajniejszy. W dodatku mozna miec plyte pod przyszla rozbudowe czego nie mozna powiedziec o Celeronach T. Ale w PL jak dowalili ceny z kosmosu to wiadomo czym to sie skonczylo.

A ze jest jak jest, tzn ze jest w cenie A1,6+ to ma przerabane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Slayer konfig: "Intel Pentium4 Celeron 1700"

Kolego Slayer, co to???? (hi hi hi hi..). Czyzbys mial jakis nowy nieznany nikomu model CPU? Czy to P4, czy Celeron? Bo to jednak nie to samo :-(. Robisz obciach firmie..

--

Pitur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko w polsce jest taka dziwna sytuacja z cenami.

Intel wypuszczajac Celerona 1,7 mial stawic czola duronom poniewaz byl od nich tanszy i jest wydajniejszy. W dodatku mozna miec plyte pod przyszla rozbudowe czego nie mozna powiedziec o Celeronach T. Ale w PL jak dowalili ceny z kosmosu to wiadomo czym to sie skonczylo.

A ze jest jak jest, tzn ze jest w cenie A1,6+ to ma przerabane.

Oho, Kolego Kaeres, zdobywasz u mnie coraz wieksze uznanie. Myslales kiedys, dlaczego tak jest? Czemu niektorzy zupelnie bezinteresownie robia reklame AMD? Nie wiem, czy wiesz, ale AMD ma w Polsce tylko DWIE hurtownie, w tym jedna pol na pol. Intel - kilkadziesiat (liczba zmienna), z tego czesc z "prawami wylacznego dystrybutora". Gdyby byla u nas wieksza konkurencja, to bysmy nie musieli do Berlina po sprzet jezdzic, drzac ze strachu przed celnikem (i tracac zwrot podatku landowego), aby kupic o polowe taniej, niz w BIEDNEJ Polsce. Ten kraj jest chory nie tylko z winy sprzedawcow. Klienci im w tym pomagaja.. :-( Samobojcy?

--

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niektórzy nie mogą zrozumieć że niemożna mieć wszystkiego... :) Karty Ati tak jak Matroxa mają lepszy obraz, natomiast Nvidia robi szybsze karty, proste, nie :) Ale niezgodze się z tobą Slayer że Nvidia to syf, wnerwiają mnie tego typu odpowiedzi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niektórzy nie mogą zrozumieć że niemożna mieć wszystkiego... :) Karty Ati tak jak Matroxa mają lepszy obraz, natomiast Nvidia robi szybsze karty, proste, nie  :) Ale niezgodze się z tobą Slayer że Nvidia to syf, wnerwiają mnie tego typu odpowiedzi...

To jest tak jak za czasow riva vs 3dfx. Weszla nvidia i kazdy psioczyl na 3dfx bo pojawila sie nowosc - ladniejsze ale wolniejsze. Po 5 latach kazdy mowi jaki byl zajarany 3dfx i jaki to jest kult, a w czasie jego panowania nadawal na 3dfx :)

Taka sama sytuacja jest teraz i to jest normalna kolej rzeczy, PIENIADZORY !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nic, powiem tylko, że takie spory typu AMD vs Intel czy NVidia vs ATI to całkiem normalna rzecz, ale pisanie o czymś "syf" czy "szajs" bez żadnych testów to trochę przesada, chociaż Slayer chciał tylko dać wyraz swojemu wielkiemu podnieceniu z powodu nabycia nowej karty. A co ATI wymiata, a co nie to chyba i tak wszyscy wiemy. Pozdrawiam wszystkich, bez względu na procesor, grafę i pamięci!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nic, powiem tylko, że takie spory typu AMD vs Intel czy NVidia vs ATI to całkiem normalna rzecz, ale pisanie o czymś "syf" czy "szajs" bez żadnych testów to trochę przesada, chociaż Slayer chciał tylko dać wyraz swojemu wielkiemu podnieceniu z powodu nabycia nowej karty. A co ATI wymiata, a co nie to chyba i tak wszyscy wiemy. Pozdrawiam wszystkich, bez względu na procesor, grafę i pamięci!!!

POSIADACZE WSZYSTKICH RODZAJI PROCKOW, GRAF I PAMIECI ŁĄCZCIE SIE :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...