Skocz do zawartości
ParanoiK

Samsung E700

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie. Może ktoś z was posiada takowy aparat? Mogę w najbliższym czasie wymienić telefon (idea) i zastanawiam się co wybrać z ich oferty. Bawiłem się ostatnio nim w salonie i zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie - w przeciwieństwie do se t610 w którym nie wiedziałem w ogóle o co chodzi w menu. Zastanawiałem się też nad motorolką V500 ale nie było jej na składzie. Poza tym podobno nie posiada raportowania o sms'ach co ją odrazu skreśla ;]

Proszę o wszystkie sugestie.

PS: na P800/P900 mnie jeszcze nie stać ;]

update:

Właśnie mnie skręciło, zadzwoniłem na 'propozycję'. Lamusy chcą ~1000pln za ten telefon, pomimo, że jestem w sieci 4 lata, mam abonament nową optimę 90 i płacę rachunki > 130 miesięcznie (a często dużo wyższe). No cholera by ich trafiła. Taniej mają dla nowych użytkowników :///

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój tata ma Samsunga E700.

Zero bajerów no może poza aparatem. Telefon jest nawet fajny ale nie za taką cene.

Zalety:

Łatwy w obsłudze

duży wyraźny wyświetlacz

Ładny wyglad

Wady:

słaba bateria 2-3dni czuwania przy dość intensywnym korzystaniu(bez korzystania z aparatu)

Beznadziejne dzwonki i ciche

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie. Może ktoś z was posiada takowy aparat? Mogę w najbliższym czasie wymienić telefon (idea) i zastanawiam się co wybrać z ich oferty. Bawiłem się ostatnio nim w salonie i zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie - w przeciwieństwie do se t610 w którym nie wiedziałem w ogóle o co chodzi w menu. Zastanawiałem się też nad motorolką V500 ale nie było jej na składzie. Poza tym podobno nie posiada raportowania o sms'ach co ją odrazu skreśla ;]  

update:

Właśnie mnie skręciło, zadzwoniłem na 'propozycję'. Lamusy chcą ~1000pln za ten telefon, pomimo, że jestem w sieci 4 lata, mam abonament nową optimę 90 i płacę rachunki > 130 miesięcznie (a często dużo wyższe). No cholera by ich trafiła. Taniej mają dla nowych użytkowników :///

taki juz jest ten program "propozycja" :/ mnie tez to czeka za 3 miesiace, motorolka ma super cene od NIO90 w gore no ale domyslam se ze szkoda zmieniac numer :( najlepiej ich troche postarszyc rozwiazaniem umowy i przejsciem do innej sieci...i probowac negocjacji :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aaaa już sobie przypomniałem :) Standardowo w tych Motorolach można zapisać koło 20 smsów 8O mimo 5MB pamięci (przeznaczonej na zdjęcia). I poprawka w oprogramowaniu pozwala na korzystanie z tej pamięci przy zapisywaniu smsów.

Ten Samsung też niczego sobie ;) ale szkoda, że nie ma Bluetooth'a (V500 ma).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

V500 najlepszy wybor najbardziej zaawansowany wyswitlacz na rynku moj kumpel ma Samsunga E700 a ja motorola V300 i moj wyswietlacz jest znacznie lepszy

V300 ma taki sa mwyswietlacz jak V500 i V600

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam,

pare dni temu kupilem e700

jest dobry, nawet b dobry, ale ma troche brakow

przede wszystkim - nie ma profili jak w nokii

zgrywane z kompa dzwonki mozesz przypisac tylko dzwonkom a nie sms czy budzikowi

budzik nie ma opcji drzemki (przydaje sie :roll: )

w ogole nie ma regulacji tonow ostrzegawczych (przy zapisie czegos, zmianie ustawien) mozna jedynie je wylaczyc przez wylaczenie wszystkich dzwiekow- tzw tryb cichy # z klawiatury

za to zdjecia robi rewelacyjne - moi starzy teraz kupili sobie tez v500 - bardziej podoba mi sie e700, chociaz chyba v500 jest troszke bardziej rozbudowane, uniwersalna

aha - a propos dyktafonu, faktycznie nie ma, mozna tylko nagrac 1 min dzwieku, ale moze on byc tylko uzyty do mms...

POMOZCIE - SZUKAM JAKIEGOS OPROGRAMOWANIA SERWISOWEGO DO E700 - MOZE MOZNA COS JESZCZE Z TEGO APARATU WYCIAGNAC??? W SIECI NIC NIE MOGE ZNALEZC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

update:

Nie za bardzo rozumiem. Moze bylo w jakims innym jezyku ?

A co do propozycji Idei to.....przez to jestem w Plusie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi