Gość MATRIX5000 Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Jak mam uchronic komputer przed policja gospodarcza zeby mi kompa nie powineli. A przy tym nie ponieść dużych kosztów. Bardzo bym prosił o wszelkiego rodzaju wskazówki i porady. Z góry dziękuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Nabyć oryginalny software i mieć wszystkie licencje. Wtedy nie masz się czego bać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 8O Zdaje sobie sprawe z tego ze w chwili obecnej jestem diabelnie spiacy. Ale ten watek istnieje chyba naprawde 8O A czego sie boisz????? Ze ci zabiora?????? Nie trzymaj tam nielegalnego stuffu i juz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 no wlasnie zastanawia mnie pare rzeczy.poniewaz system,programy itd mozna miec za darmoche legalnie. ale chodzi mi o np.filmy na plytach i na dysku,jezeli sa to stare filmy to wiadomo:kopia zapasowa,ale co zrobic jezeli tego filmu nie ma jeszcze w kinach w polsce??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Oddać się w ręce policji. Wyrok będzie łagodniejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 masz racje! :) a numer na policje moze moglbys podac bo nie znam. uzylem opcji szukaj ale nie znalazlem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MATRIX5000 Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Popiersze zeby miec oryginaly to trza spac na kasie. Jaki system mam zainstalowac zeby sie nie przyczepilii i skad mam go ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>. i czy jak bede miał oryginał i gliny wpadna czy powina kompa czy na miejscu go sprawdza . bo juz byli raz ale mnie nie bylo na chacie ale przyjade znowu co mam zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Czlowieku Stac cie na kompa a nie stac cie aby zakupic oprogramowanie???? Przy zakupie kompa mozesz dokupic Windows XP za jakies 450zeta. Po drugie mozesz kozystac z Linuxa za ktorego jak narazie placic nie trzeba. Cos jeszcze???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Na Centrum Xp dokładnie ci to wytłumaczyli. Nic dodać nic ująć :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...