LDU DESK Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Po naciśniecię alt + ctrl + del, wyskakuje mi nieco "uszkodzona" ver. tego avaryjnego menadżera programów: Jak to naprawić i co mogło być przyczyną, skoro nawet nie mam głupiego SP1 zainstalowanego - czysty xp + stery + sporo najczęściej używanego soft'u. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 glupiego SP1 8O ??? a kto dzis SP1 nie wgrywa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LDU DESK Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Bez SP chodziło, a nie mam dobrego cd-key'a no a reszta wiadomo. Powinno bez SP chodzić. Moge jakoś odpalić odzyskiwanie systemu, gdy system nie chodzi awaryjnie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 nie wiem czy o to chodzi co mi - kliknij tu gdzie masz strzalke http://dafury.webpark.pl/men.jpg moze pomoze... no chyba, ze sie nie zrozumielismy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 eh co sie dzieje z tym forum :? Gosciu wymiatasz :wink:eee o co chodzi? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 glupiego SP1 8O ??? a kto dzis SP1 nie wgrywa ? a niewgranie go ma jakis wplywa na wydajnosc :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 nie wiem czy o to chodzi co mi - kliknij tu dwa razy - gdzie masz strzalke http://dafury.webpark.pl/men.jpg moze pomoze... no chyba, ze sie nie zrozumielismy :) Gosciu wymiatasz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Chyba trzeba bedzie przykleić topic jak naprawić menedzer zadań. Kilknij 2 razy w obramowane menedzera zadań . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LDU DESK Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Eh dzięki wielkie, musiałem przypadkiem kiedyś tam kliknąć i po prostu się "schowało". Najtrudniej wpaść na najprostsze rozwiązanie :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...