Kosher Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 oswiec nas Jesli to bylo do mnie to cos o czym mysle jest na pewno ale dziwnie plyta bez tego wyglada. czegu ci brakuje? mi AMR :) Gdzie masz parallel'a i seriale? :D Pewnie sa na sledziach :idea: Gorzej jak nie ma 8) :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytman Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 niech zgadne :wink: Com i Lpt ? 8) Najgorsze :cry: jest to ze Abit calkowice rezygnuje z portow na listwie na rzecz USB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 niech zgadne :wink: Com i Lpt ? 8) Najgorsze :cry: jest to ze Abit calkowice rezygnuje z portow na listwie na rzecz USB tego tez nie ma na plycie.ale moim zdaniem to dorze bo urzadzenia na USB beda tansze i jak bedzie wiecej takich plyt to oki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Jej :) przeciez ta plyte pokazywali 2 miesiace temu ;) nawet opis byl. NIe wiem czy to znajde (nie w tym stanie |*) byl opis. Bylo jeszcze pare plyt, z bluetooth, z panelem z przodu (chyba z lcd). Poszukam...moze... :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams_ Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 niech zgadne :wink: Com i Lpt ? 8) Najgorsze :cry: jest to ze Abit calkowice rezygnuje z portow na listwie na rzecz USB I bardzo dobrze, po co zapychac nowe plyty takimi prehistorykami jak FDD, COM, LPT, PS2... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 I bardzo dobrze, po co zapychac nowe plyty takimi prehistorykami jak FDD, COM, LPT, PS2... Z com'ami to imo przesada. LPT potrzebny do LCD :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 A mi lpt potrzebne do skanera i drukarki, ja po staremu jade, u mnie nie ma technologii usb :P A nie chce mi sie wymieniac tego wszystkiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Płytka wypas(bajer kolorek)! A według mnie to fajnie że Abit rezygnuje z interfejsów innych niż USB będzie porządek i tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytman Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 OK zgadza sie... tez jestem za postepam technologicznym 8) Ale co maja zrobic ci biedni ludkowie co maja troszke sprzetu na te zabytkowe zlacza ? np. drukarki, skanery, rozne urzadzenia pomiarowe i co nawazniejsze Full wypas klawiaturki&mouse na PSa ??? 8O Napewno Abit chcial dobrze ... ale niestety jak zwykle przesaadzil nie w te strone co trzeba :cry: ... bo raczej watpie zeby ktos kupil ta plyte majac w alternatywie wymiane reszty, rownie wartosciowego sprzetu ... Howgh powiedzialem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 OK zgadza sie... tez jestem za postepam technologicznym 8) Ale co maja zrobic ci biedni ludkowie co maja troszke sprzetu na te zabytkowe zlacza ? np. drukarki, skanery, rozne urzadzenia pomiarowe i co nawazniejsze Full wypas klawiaturki&mouse na PSa ??? 8O Napewno Abit chcial dobrze ... ale niestety jak zwykle przesaadzil nie w te strone co trzeba :cry: ... bo raczej watpie zeby ktos kupil ta plyte majac w alternatywie wymiane reszty, rownie wartosciowego sprzetu ... Howgh powiedzialem Zawsze są przejściówki :). Przecież tu chodzi o wejście w nowy standart, więc musi być ten okres przejściowy kiedy część ludzi ma urządzenia pod starsze złącza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 com'ow lub lpt? PS: fajna plytka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Com'ów, LPT, P/S' ów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Fajna plyta, to ze malo PCI to nic pewnie muzyka i siec zintegrowana. A usuwanie portow na rzecz USB to chyba nie xle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Jesli to bylo do mnie to cos o czym mysle jest na pewno ale dziwnie plyta bez tego wyglada. Brakuje Ci bateryjki od CMOS'u? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Kuzwa czegos caly czas brakowalo mi na tej plycie, wlasnie to dostrzeglem, zgadnijcie co to?Moze Ty jestes "starej daty" i brakuje Ci gniazd LPT, COM? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Gameportu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Bateryjka jest, tylko ustawiona pionowo. Pewnie się lepiej wymienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devdd Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 hehe, a gdzie FDD? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devdd Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 eeee...jest... taki czarny... teraz dopiero zobaczylem ... :(( [gluteus maximus] ze mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 jak dobrze mi sie wydaje to zlacze serial ATA czy Serilell ATA jest nad ddr ( pomaranczowe gniadzo ) i kolo PIC??To źle Ci sie wydaje, to są złącza do zasilania coolerka (ów) Serial ata jest tuż przy jednym z dodatkowych kanałów ata 133 (ten po lewej) po prawej stronie złącza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bazyl_ Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 a co do koloru laminatu ciekawe czy płytka wyszła z fabryki ECSa bo kolor laminatu jest taki sam jak K7S5A. Ponoć abit zlecił ECSowi produkcje niektórych płytek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 jak dobrze mi sie wydaje to zlacze serial ATA czy Serilell ATA jest nad ddr ( pomaranczowe gniadzo ) i kolo PIC?? To sa gniazda do podlaczenia wentyli :P Serial ATA jest blisko zwyklych zlaczy IDE. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-lexa Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Do niedawna preferowalem Abit'a.W tej chwili posiadam KT7.Nastepna plyta jaka kupie bedzie jednak innej firmy.Przyczyna jest prosta -brak COM.Wszyscy ,ktorzy zajmuja sie elektronika wiedza ,ze bez tych zlaczy nie podlaczy sie prawie zadnych programatorow lub czytnikow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 fajne są te nowe płyty ABITA tylko trchę drogie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Jej :) przeciez ta plyte pokazywali 2 miesiace temu ;) nawet opis byl. NIe wiem czy to znajde (nie w tym stanie |*) byl opis. Bylo jeszcze pare plyt, z bluetooth, z panelem z przodu (chyba z lcd). Poszukam...moze... :> Dwa miesiace temu to bylo co najwyzej o IT7. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...