Skocz do zawartości
Bobas

Witajta!!!!!!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

buahaahhaha 

bruce czy ty naprawde myslisz ze jestes ladny?  :D 

buahahahaha

Widzisz, nie pdoobasz sie chłopcom - lapaj za sznurek i zmykaj do lasu :)))

lisek ty bazylu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

tnx bruce dzieki tobie i zdjeciu liska jakiie nam sprezentowal mialem nagly atak smiechu i do tej pory nie moge przestac sie smiac

gites text bruce :))

buahahahaha lisek bazyl hahahaha

moze zrzuta na kapturek dla liska zeby nie odtraszal potencjalnych forumowiczow he 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze zrzuta na kapturek dla liska zeby nie odtraszal potencjalnych forumowiczow he 8)

Widze ze gustujesz w innych rodzajach facetow :P Ja mimo wszytko wole dziewczyny i raczej nie zastanawiam sie jak jakis chlopak wyglada :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widze ze gustujesz w innych rodzajach facetow :P Ja mimo wszytko wole dziewczyny i raczej nie zastanawiam sie jak jakis chlopak wyglada :P

no wiesz ale ja w twoim interesie bo jak idziesz ulica to nawet pewnie nie widzisz jak sie laski odwracaja na twoj widok :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe, nie chcialem tego mowic ale widze ze rozpoczela sie dyskusja na temat twarzy liska ;], wedlug mnie i tylko wedlug mnie na tym zdjeciu wygladasz jak maly, nieznosny i rozpieszczony grubasek.

IMHO of kourza !

hehe cos w tym chyba jest 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe, nie chcialem tego mowic ale widze ze rozpoczela sie dyskusja na temat twarzy liska ;], wedlug mnie i tylko wedlug mnie na tym zdjeciu wygladasz jak maly, nieznosny i rozpieszczony grubasek.

Nie, no straszne :)) ehehe... ale sobie temat znalezliscie :)) no wysiadam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, no straszne :)) ehehe... ale sobie temat znalezliscie :)) no wysiadam...

a wystarczylo sie do nas usmiechnac na zdjeciu lisku, i byloby git :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

he, he... ja poszedłem za przykładem Liska i też ujawniłem swoją twarz  :P ... tylko NO COMMENTS !!!!!!!!!!!!

Zaraz posypią się teksty ze sie im nie podobasz :P kwestia czasu :))) hehehe :)))

no jakby mi sie druid podobal to by bylo chyba cos nie bardzo nie? :), a ja choc nie wygladam jak mops po zderzeniu z pociagiem to nie mam zamiaru ujawniac swojej facjaty bo za malo kobiet na tym forum jak na razie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no jakby mi sie druid podobal to by bylo chyba cos nie bardzo nie? :), a ja choc nie wygladam jak mops po zderzeniu z pociagiem to nie mam zamiaru ujawniac swojej facjaty bo za malo kobiet na tym forum jak na razie :)

Ale dla mnie to chyba zrobisz, nie? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale dla mnie to chyba zrobisz, nie? :D

az sie boje jak tak groznie na mnie patrzysz z tego zdjecia :P, dla ciebie prawie wszystko :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

az sie boje jak tak groznie na mnie patrzysz z tego zdjecia :P, dla ciebie prawie wszystko  :roll:

Kurde, było jedyne sensowne, nic nie poradze :) mam kłopoty z celnością, a że sam sobie robiłem to na reszcie nie było widać przeważnie 1/2 głowy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

az sie boje jak tak groznie na mnie patrzysz z tego zdjecia :P, dla ciebie prawie wszystko  :roll:

Kurde, było jedyne sensowne, nic nie poradze :) mam kłopoty z celnością, a że sam sobie robiłem to na reszcie nie było widać przeważnie 1/2 głowy :P

to ja chce pol glowy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...