virtuomaniak Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Istnieje jakis program co podzielil by plik *.iso na 4 plyty. Sa to pliki instalacyjne wiec podczas instalacji trzeba zmieniac plyty. Jakies pomysly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 To jakis obraz plyty DVD? Nie odpowiem ci na to pytanie, bo musialbym zobaczyc co jest na CD. Na chwile obecna jedynym rozwiazaniem, jakie mi sie nasuwa, jest spakowanie pliku ISO w archiwum wieloczesciowe x700MB, i nagranie tego na CD. Pozniej bedziesz rozpakowywal ten obraz i instalowal z virtuala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Tak to jest plyta DVD. No wlasnie tez mi takie cos przychodzi do glowy aby spakowac po 700mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Przytaczam jeszcze raz problem. Istnieje taki program ? nie usmiecha mi sie robic virtuala, juz raz zj**** sobie OS i musialem reinstalke robic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Git virtual jest w Alcoholu 120%.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 No właśnie mam ten sam problem... z tym że mam obraz DVD ~3.5GB. Chciałbym go podzielić na 6 cd tak, aby podczas instalki wołał o nastepną płyte.. I nie wiem jak to zrobić?? A tego Git Virtual w A120% nie moge znaleźć :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 No właśnie mam ten sam problem... z tym że mam obraz DVD ~3.5GB. Chciałbym go podzielić na 6 cd tak, aby podczas instalki wołał o nastepną płyte.. I nie wiem jak to zrobić?? A tego Git Virtual w A120% nie moge znaleźć :-( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Podpowiedz: A120% posiada opcje napedow wirtualnych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 No właśnie mam ten sam problem... z tym że mam obraz DVD ~3.5GB. Chciałbym go podzielić na 6 cd tak, aby podczas instalki wołał o nastepną płyte.. I nie wiem jak to zrobić?? A tego Git Virtual w A120% nie moge znaleźć :-( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Podpowiedz: A120% posiada opcje napedow wirtualnych... No to małe nie porozumienie... Tyle to ja wiem... bo tylko z tego korzystam :D :lol: Tylko ta nazwa Git Virtual :-) mnie zmyliła 8) No, ale to i tak nie rozwiązuje problemu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 tez taki programik by mi styknol :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 No ic o nikt nie wie?? Kurcze miejsce mi sie kończy na HDD... przydałoby się to wypalić... Proszę o POMOC! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Nikt raczej nie odpowie na to pytanie, poniewaz NIE mozna tego zrobic. Instalator instaluje program z jednego nosnika, bo tak ma to zaplanowane. Jezeli jest to instalka InstallShielda, to plik DATA2.CAB nie zmiesci sie na zwyklym CD. To, ze instalator pyta sie o kolejne CD, jest to juz w nim ustalone dokladnie - kiedy i co. Jedyne rozwiazanie to spakowanie pliku ISO do archiwum wieloczesciowego, a pozniej wypakowywanie i montowanie w wirtualu lub nagranie tego na nosnik DVD... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...