tomasir Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Wlasnie chce kupic durona 1000 i wciaz sie zastanawiam jak plyte wybrac.Mam juz sdr wiec interesuja mnie tylko plyty chodzace na sdr/ddr i w miare mozliwosci tanie(oczywiscie tez niezawodne).Ponadto chce sie dowiedziec jak bedzie wygladala sprawa z podkrecaniem.Z gory dziekuje za rady. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 bier solteca pod sdr tylko niestety nie pamietam jak się nazywa model ale ja kupiłem za 360 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 moze sl-75 KAV lub shuttle ak 31-2?Licze na pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 jeśli chcesz coś podkręcać to raczej tego solteka bo na shuttle z tego co słyszłąem to raczej marne możliwości Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 da sie tez w niego ddr potem wcisnac?ile za takiego trzeba wywalic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 ja mam solteka 75 kav i d1000 i jest naprawde spox. Polecam , albo jakiś z schutlla .. ten soltek jest tylko na sdr...... Jak to mówi babcia mojego kolesia "jak cos jest do wszytskiego to jest do niczego" :D podobnie będzie sprawa się miala z płytami które obsługują sdr/ddr (moze nie wszystkie) ale np. ecs k7s5a to totalna kicha a w chpie piszą np. stabilny, wydajny itd g.....prawda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 a jest cosik sensownego pod sdr i ddr? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 no jest ten soltek w miare rozsadnej cenie nie wiem czy znajdziesz cos innego w miare dobrego i taniego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 ile za takowego trzeba wydac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 no jak napisalem to ja 2 tygodnie temu dalem 380 tera chyba bedzie transza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XPit Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 ile za takowego trzeba wydac? Rzeczywiście soltek jest super (ciekawy bios i wysoko w rankingach prasowych - patrz m.in. chip). Mam 75KAV i jestem zadowolony, ale właśnie zmieniłem go na EPOX'a na kt266a (zależało mi na pamięciach DDR, które w poradzą sobie dobrze z athlone XP, który w przyszłości mam zamiar kupić. Więc jeżeli jesteś z Gdańska to mogę Ci odsprzedać za 290 zł. Jest jeszcze na gwarancji (9 miesięcy). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 niestety drugi koniec Polski - Krakow.Ale dzieki za propozcje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 o witamy kolege z Krakowa no to ja kupiBem t pByt w bit'ie i tam kosztowala te 380 ale mysle ze znajdziesz miejsca gdzie mozna ja taniej kupic bo w pcproject chyba juz nie maja nic pod sdr :(( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 action w krk prowadzi duzo shuttli. A tak nawiasem mowiac to na co ci plyta pod SDR??? wymien Sdram na DDR za doplata i kup Epox 8KHA+(jesli amsz flote) a jak nie masz kasy to Shuttla AK 31.2 PS. Nie ma sensownej mobo pod DDR/SDR jedyna warta uwagi to ASUS A7M266 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Wlasnie po to ze ju mam 128sdr i tylko zmienim plyte i procesor.A tak poza tym ile za tego Asusa trzeba dac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...