jamilano Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Witam i od razu proszę nie bijcie jesli byl juz taki wątek. Zapewne byl ale nie moge go znalezc. Mozecie mi powiedziec co zrobić w mojej sytuacji?? Zakupilem dysk 160GB a mam realnie 128GB (w moj komputer). Slyszalem co nieco ze jest taki problem , ale nie wiem jak rozwiazac ten problem . Reszta sprzetu to: MSI K7N2 Delta 512 DDR 3200 no i windows XP Pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 podzielony na partycje? :> sproboj podzielic na 2 partycje programem partitionmagic8 (dziala pod windowsem). Ponadto zobacz, czy nie zmniejszyles zworkami pojemnosci dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 lec na strone msi i czytaj FAQ, na pewno jest to opisane potrzebny ci nowy bios lub jakas poprawka do windowsa szukaj czegos na ksztalt "48bit LBA",,, Pozdrawiam 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Ja stawiam na wymianę biosu, wymień na nowszy i powinno być ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 a nie trzeba mniec do dyskow powyzej 137 gb jakies tam czegos tam :?: :roll: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamilano Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Na partycje podzielony :) 25GB i reszta (103GB). Dzieki zaporade bede szukal z tym biosem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamilano Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 gent no wlasnie tez cos slyszalem ale nie wiem o co dokladnie chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Zainstaluj Service Pack 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 hmm moj blad - 48 bit powyzej 137 ;-] przysypiam :-) dobrze ze mamy pewniejszych wieczorami specjalistow :-) :-] Pozdro 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamilano Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 a ja nie moge zainstalowac sp1 , Pirat ze mnie i tyle :) - sp1 - tylko na legalny win pójdzie. wiec nie wiem co dalej...:/ pozostaje mi zakup ogginalnego win ?? (tego na pewno nie zrobie) czy jest jakies inne wyjście?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sken Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Mialem ten sam problem z dyskiem Samsunga 160 GB. Service pack 1 rozwiazal sprawe. Jezeli masz pirata, tez jest rozwiazanie... napisz na mojego maila - sken@op.pl - odpisze ci co i jak (rozwiazanie jest banalne). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 ej no nie mozna sie piratowac u nas na forum,,, no chlopaki chcecie banana :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamilano Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 witaj Forest Kila Zbila. Widze ze lublinianin jestes :) No ja takze (poza 3 latami w stanach i teraz 4-ty rok w nowym Sączu - studia ) . Ale czuje sie "from lublin" tam moje dziecinstwo mialo miejsce :) (0-9, 12-18). No ale do sedna... Co to znaczy piratować? Ja nie moge mowic ze uzywam danego (nielegalnego) oprogramowania? Przeciez ja moge sobie osobista sonde robic na temat : kto i jak odpowie na moje pytanie dot. Win ... Nie irytujcie sie tak takimi tematami. Na prawde nie ma sie czym tak podniecac bo i tak tym forum nie zainteresuje sie zaden Microsoft (ma inne cie kawsze fora) pozdrawiam serdecznie.... całuski... heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 wyraze taka dwuznaczna opinie :> nie kopia stanowi o jej piartowosci, tylko cdkey. A wiec wynika z tego tylko tyle :> ze mozesz kopiowac swojego wlasnego windowsa ile chcesz razy (oczywiscie dla siebie), dopoty uzywasz orginalnego i oczywiscie wlasnego cdkeya. Pozdr MeHow :> PS:. Chyba pomoglem wyjasnic meandry service packa? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Mialem ten sam problem z dyskiem Samsunga 160 GB. Service pack 1 rozwiazal sprawe. Jezeli masz pirata, tez jest rozwiazanie... napisz na mojego maila - sken@op.pl - odpisze ci co i jak (rozwiazanie jest banalne).Chcesz coś na zjeść na śniadanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...