DomanR Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Witam! Mam pytanko. Co to jest "Side Band" (przy AGP w SiSoft... mam coś takiego; jest dostępne ale nie uaktywnione). Co daje ta opcja i jak ją uaktywnić? Szukałem w BIOS'ie ale tam nic takiego nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 jest to jakas tam funkcja poprawiajaca wydajnosc karty grafiki, masz ja nieaktywna bo widocznie karta nie obsluguje tej funkcji, mozesz ja wlaczyc za mpomoca nvmax (jezeli twoja karta ja obsluguje) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Racja. Jest tam coś takiego i jest ustawione na Auto, więc chyba CLAP tego nie obsługuje :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Cytat jest to jakas tam funkcja poprawiajaca wydajnosc karty grafiki, masz ja nieaktywna bo widocznie karta nie obsluguje tej funkcji, mozesz ja wlaczyc za mpomoca nvmax (jezeli twoja karta ja obsluguje) O ja też to mam dezaktywowane. A i karta i płyta to obsługuje!!!!! Jak to włącze to poprawi to coś?????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 kompletnie nic zbedny bajer wiekszosc producentow kart nie daje suportu do tego bo to nic nie daje tylko nieliczni maja to w standardzie np. asus ale przekonalem sie na wlasnej skoze ze to nic nie daje jedynie moze pogorszyc stabilnoc systemu :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bany7 Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 A opcja w Biosie Fast write, daje cos i jakie karty to obsluguja? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 niby wszystkie :P ale tez niejest tak rozowo jak mogloby sie wydawac u mnie wydajnosc nie rosnie wiec mam wyloczone bo podobniez obniza stabilnosc ))) (Fast Write) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...