Pjetal Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Mam taki problem że mam ciemny monitor i ciemną RIVę TNT2 32 MB i jest tak: w DECODER CONFIGURATION rozjaśniam sobie spoko DIVXy ale nie rozjaśnia mi to MPEGów .......... co mam zrobić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 wiesz co mistrzu ja bym ci proponował jednak kupić sobie nowy sprzęt albo pogadać z mirą może jej chłopak ma coś do opchnięcia tanio.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 albo jeszcze lepiej miszczu pogadaj z grzesiem to ci rozjaśni :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 AllPlayer ma jeszcze opcje do rozjaśniania filmów , więc moze spróbuj nim się pobawić może efekt będzie cie zadowalał. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 magiczna_pała_legia_sucks masz cos jeszcze ciekawego do powiedzenia (napisania) Bo jak widze ani twoj nick a ni twoje wypowiedzi nie sa zbyt inteligentne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 chyba modratorzy powinni cos z tym nickiem zrobić..... :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 w opcjach nView w detonatorach nVidii jest opcja rozjasniania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Mam taki problem że mam ciemny monitor i ciemną RIVę TNT2 32 MB i jest tak: w DECODER CONFIGURATION rozjaśniam sobie spoko DIVXy ale nie rozjaśnia mi to MPEGów .......... co mam zrobić ?? Ustawienia overlay sprawdź. Kolega kibic niech się jeszcze raz zarejestuje z normalnym nickiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...