fuxmen Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 instaluj jak najszybciej i czysc system bo 20 godzin na antku to o wiele za dużo jakies 5 razy za duzo :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 yhy, graficzna :oops: jak bede mial troche wolnego czasu to zmienie na tekstowke ;) dzieki za info. To przynajmniej zrzucaj go na belkę by nie było tego okna z animacją widma furiera i będzie trochę szybciej liczył. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Ja również liczę SETI dla Tweaka :D Właśnie się dołączyłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Witamy, witamy :) Z takim prockiem napewno sie przydasz :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 tak wiec witam , i juz jestem :] , i sobie po malutku licze narazie ja ( podpis) , do tygodnia dojdzie jeszcze celina 600 , celina 2,0 i athlonik 1,8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 witam serdecznie w imieniu fuxmen qpa sp zoo !!!! i owocnego liczenia!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 No ja sie tez w koncu przelamalem i licze dla was :wink: Komp i tak chodzi 24h/7 wiec moge sobie pozwolic na liczenie (czemu dopiero teraz :roll: ). W kazdym razie pozdrawiam caly The B Team :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 W chwili wolnej od szarości życia codziennego jest mi bardzo miło przywitać nowych w zespole Tweaka A czemu proc ma mieć lekko niech zapierpapiernicza i swoje wyliczy i przeliczy. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 W chwili wolnej od szarości życia codziennego jest mi A czemu proc ma mieć lekko niech zapierpapiernicza i swoje wyliczy i przeliczy. true... true... 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 a czy ja tez bym mogl sie dolaczyc :roll: :?: jesli tak to powiedcie co mam zrobic?? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Masz opisane w tym linku http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=58323 jak coś potem nie zaskoczy pisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorg Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Tak sobie myślę, że pasowało by się przywitać... A więc witam wszystkich bardzo serdecznie :) Dla Tweak.pl liczę od jakiegoś tygodnia, co prawda tylko na Celku 2@3GHz ale to zawsze coś :)) Pozdrawiam Piotr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Ja w porywach liczyłem nawet na P200MMX (48h WU) to była zabawa :) Witam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a12 Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Witam wszystkich serdecznie :) Właśnie dołączyłem do teamu Tweaka i mam nadzieję że was trochę wspomogę :P Pozdro 2 all! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KriS Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Witaj a12 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 kris a co ty wczoraj tak slabo liczyles?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaemsi Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Witam....wczoraj sie dołaczyłem do Tewak-a...i licze sobie 24h/7 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edek Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Hello :D i ja sie dołączam wspomogę was troszkę :D , spróbuje namówić brata z jego 1,75GHz palomino, tylko nie wiem czy jego megabajt 350W da rade przez kilka godzin w pełnym stresie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zaczynam liczyć z Tweakiem na dobre i na złe :D PS. Czego przy liczeniu seti komp mi sie zawiesza zawsze ok 30min- 1H pochodzi i zwis ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 masz proca wykreconego...:P daj mu jeszcze pradu to sie powinien uspokoic :) albo odkręć :) p.s. witam wszystkich i dobrego liczenia zycze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Komp mocno podkręcony a seti trochę jest wymagające i produkuje ciepło, może czas wpaść z odkurzaczem do środka. Np. u mnie jak Bartek był mocniej ustawiony, żaden inny program go nie wywalał tylko seti. Z nowych gier wychodził tylko do windy, zaś seti losowo waliło system (mam słabszy ram). Zjechałem z fsb w dół i jest stabilnie. Witam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MistrzPoiu Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Witam wszystkich Razem z Vude mamy zamiar troche poprawić statsy. No i oczywiście zostajemy w tweaku na stałe a ze kompy pracują 24/7 i najgorsze nie są to troche WU będzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 witam wszystkich Vude ladnie idzie :) MistrzPoiu sam liczysz :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MistrzPoiu Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Witam Liczę sam ale na dwóch kompach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MistrzPoiu Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zainstalowałem seti jako usługe systemowo windy i liczy rzeczywiście szybciej. W granicach dwie i pół godz jedno wu. A drugie jako zwykły seti client i tu wynik w granicach trzech godzin. Więc co trzy godzinu mam dwa WU. Poraz pierwszy można wykorzystać HT. I rzeczywiście jak wyłączyłem HT w biosie to czas liczenia (już wtedy jednego Seti) się nie zmniejszył. Jak mam włączone HT to obciązenie proca jest na pozimie 50 procent. Jak wyłącze to wtedy jest 100 % ale niczego to nie daje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Dobra juz mi seti dziala od ok 3H i nie bylo zwisu wiec wszystko zapowiada sie dobrze. Zaczynam ostro liczyć :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Dobra juz mi seti dziala od ok 3H i nie bylo zwisu wiec wszystko zapowiada sie dobrze. Zaczynam ostro liczyć :Ddo boju!! nie daj im szans!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...