lukas666 Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 mam pytanko czy u was po wlaczeniu tej opcji szybkosc grafiki poszla do gory, a jak ze stabilnoscia ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Wyniki w gore, stabilnosc bez zmian. Gorzej z SideBand (nie oplaca sie bawic tym). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Wyniki w gore, stabilnosc bez zmian. Gorzej z SideBand (nie oplaca sie bawic tym).dzieki wlasnie sflaszowalem bios i mam fastwrites wlaczone :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChamRyszak Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 mam pytanko czy u was po wlaczeniu tej opcji szybkosc grafiki poszla do gory, a jak ze stabilnoscia ?Według mojej wiedzy na ten temat funkcja ta może zauważalnie poprawic wydajność w przypadku gdy masz w komputerze SDR-y(DDR-y i Rdramy mają na tyle duża przepustowość że nie twożą sie tzw.bottle-necki w wyniku przepływu danych przez pamieć operacyjną komputera).W praktyce jeżeli model karty przy włączonym fastwrites robi jakieś jaja to producent wyłącza(bynajmniej powinien :wink: ) tą opcje w biosie karty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...