Artur79 Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 czy do plyt opartych na tych chipsetach trzeba zakladac sterowniki .....a jesli tak to ktore te 3.20.xxxx czy 5.1.1.xxxx ?? mam system 98SE i taki problem ze jak wlacze DMA w menadzeze uzadzen to po retsracie syetmu spowrotem sa wylaczone..... zarwono DVD jak i HDD ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 do poprawnego dzialania nie potrzeba dodakowych sterownikow a Twoj problem moze wynikac z ustawien w BIOSie dotyczacych napedow podlaczanych do kanalow IDE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiBeR Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Zrob tak : Kiedy ustawisz dma w menadzerze, wychodzac z niego komp bedzie chcial zrobic reboot, nie resetuj tylko wroc do menedzera i ustaw dma jeszcze raz (to glupie, ale trzeba ustawic dma 2 razy :D ) Teraz dopiero reset - po tej operacji powinno byc wszystko OK 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 ja kiedyś zainstalowałem te sterowniki intela ale nie zauważyłem poprawy, ale może to coś daje. BX i LX sąna tyle stare że Win98 obsługuje je bez problemu i ma swoje stery. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 No ma ale jak się zainstaluje te 3.20.xxxx to jakieś tam urządzonka doinstalowuje sobie :) Ale żeby to przynosiło wzrsot wydajności to niewiem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 i to wlasnie zaleta intela,ze bez dodatkowych sterow smiga. stery powoduja wyjrycie i instalacje nowych urzadzen plyty i tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevius Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 nie potrzeba żadnych sterowników! JA teżmam na BX (przydąłby się jakiś update tego kompa) i nigdy nie instalowałem żadnych sterowników! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...