Sly Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Mam cykliczne wachania napiecia na procesorze o wartosci ~0,02 (dokladnie to jakies 0,018). Mam pytanie , czy jest to cos zlego, czy zwracac na to uwagi? Reszta napiec wyglada tak (Duron, 10,5x200): Napięcie rdzenia procesora: 1.57 V (albo 1,58) +3.3 V 3.34 V (albo 3.33) +5 V 4.92 V (albo 5,01) +12 V 12.09 V (albo 12.02) +5 V podczas wstrzymania pracy 4.99 V (albo 5,02) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 idzi sie utop , z takimi pytaniami to na forum gastronomiczne :lol: ] coraz glupsze pytania sa na forum tweaka sorki jak cie obrazilem ale dzisiaj mialem próbną mature z matmy -chyba mi to wybaczysz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sly Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 nie obraziles :), ale rozumiem, ze chodzilo ci o forum astrologiczne? :D Pytanie jest pozornie glupie, bo dla kogos ktos sie nie zna to takie skoki napiecia na procesorze to nie taka jasna sprawa. Na starym sprzecie o ile pamietam napiecie mialem stale jak skala. Sorry jezeli kogos urazilem glupota/banalnoscia mojego problemu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 W sumie to popieram Cię bo sie z każdym dniem dno sie tu robi. Takie pytania powinny lądować wogóle na podstawowych zagadnieniach jeśli już wogóle są. Sly napięcia masz jaknajbardziej wporzo wiec daruj sobie szukanie problemów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sly Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 No faktycznie nie ten dzial, prosze o skasowanie watka, albo przeniesienie do podstawowych zagadnien. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Straszne. Ja mam podczas grania nawet 1.66V, a podczas normalnej pracy nawet 1.58V. W sumie to jest złe bo jak ustawie w BIOS-ie 1.55V to czasem jak podczas grania wahnie sie w dół to mi sie zawiesza. Musze jeszcze spórbować z 1.575V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Przeniesione. Moze sie komus przyda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...