wunat Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 moim skromnym zdaniem w tym banerze na gorze (tu jest miejsce na twoja reklame czy cos takiego) slowo "twoja" powinno byc napisane przez "T" (wielkie "T") [edit] o dokladnie ten: http://www.tweak.pl/reklama/adimage.php?filename=reklama_468x60.gif&contenttype=gif Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Gdyby tak bylo, to "Miejsce" byloby wlasnie tak napisane. Dlatego też postanowiłem pogrubić słowo "twoją" jak można zauważyć. Dziękuję :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 O.K jak uwazasz :) aczkolwiek mnie to gryzie w oczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 wunat - czepiasz sie ... ;) BTW popraw ta kropke biala w avatarku na chuscie bo co ja widze to scieram palcem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 moze i sie czepiam ... poprostu wyrazam opinie ;) a co do avatara to zrobione :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 W moim przypadku kropka była prawdziwa, ciut zaschnięta ;]] ------------- Topic obok ktoś napisał że będą tu ważne informacje. Czyli co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Pocahontas: czyli np. "W związku z pojawieniem się karty/procesora XXX informujemy, że stosowny temat znajduje się tutaj" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 A to bardzo ładnie z Waszej strony ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...