Q Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 www.heyah.pl Wystartowała nowa sieć z prefixem 888 Jak dla mnie bajerka 8) ponieważ jest 1sek naliczanie i ceny są dobre. Nie ma MMS,WAP'u,GPRS i innych zaawansowany usług ale za to jest tanio i zasięg w całej polsce (stacje sieci ERA) pełen cennik Ma ktoś z was już tą sieć?Ja się zastanawiam czy nie kupić sobie jako alternatywy do mojego abonamentu w ideii (sic!). Ciekawe czy będą zestawy z fonami jak w TakTaku i jakimi.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 jak na razie to ta ich stronka nie przypomina mi niczego :P ale poczekamy zobaczymy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 jak na razie to ta ich stronka nie przypomina mi niczego :P ale poczekamy zobaczymy :P Uwaga! Launch strony www.heyah.pl już 13 marca o godzinie xx:xx (wkrótce). Jeszcze dokonujemy ostatnich szlifów. Dzięki za wytrwałosć. Oczekuj nowych doznań. to chyba dlatego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Ale fajnie bedzie mozna sobie numerek zarezerwowac !! Uwaga niech nikt sie nie czepia 888 777 666 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 ja chce 888999000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Podawajcie głośniej to może nikt wam ich nie zwinie. Qrde czekałem miała wystartować dzię mionutę po północy. Póxniej o 0:11, 1:11, 2:22, 4:44 budują napięcie i nic więcej. Ale oferta jak najbardziej spoko, czas wreszcie obnizać te ceny połączeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Ciekawe czy będą zestawy z fonami jak w TakTaku i jakimi..Nie bedzie zestawow, beda sprzadawali tylko karty startowe i zrapki i nawet nie w salonach ery tylko w kioskach, szkoda ze nawet posiadacze sim lokow na ere beda musieli go zdjac zeby kozystac z heyah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 ja chce 888999000 mi wystarczy 888 888 888 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Ciekawe czy będą zestawy z fonami jak w TakTaku i jakimi.. Nie bedzie zestawow, beda sprzadawali tylko karty startowe i zrapki i nawet nie w salonach ery tylko w kioskach, szkoda ze nawet posiadacze sim lokow na ere beda musieli go zdjac zeby kozystac z heyah ma www.gsmonline.pl pisali, że karty będą działały w telefonach z simlockiem Ery. Podobno startery będę za free :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Kupilem wczoraj starter heyah dla mamy, ma dzis urodziny, w sumie fartem bo nie mieli akurat zdrapek simplusa. Co moge powiedziec: tanio i naliczanie sekundowe (mojej mamie nic wiecej nie potrzeba) i pozytywnie wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 a gdzie można takie startery kupić? w salonie ery czy gdzies via net ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 stronka nie chodzi ;[ mogliby wreszcie uruchomic ja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 ja miałęm nadzieje że sobie bedzie można przez inet zamówić numerek.. mam nadzieje ze uruchomią stronke zanim wybęde na impresske ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Ciekawe czy będą zestawy z fonami jak w TakTaku i jakimi.. Nie bedzie zestawow, beda sprzadawali tylko karty startowe i zrapki i nawet nie w salonach ery tylko w kioskach, szkoda ze nawet posiadacze sim lokow na ere beda musieli go zdjac zeby kozystac z heyah ma www.gsmonline.pl pisali, że karty będą działały w telefonach z simlockiem Ery. Podobno startery będę za free :!: jak dzialaja z fonami ery to napewno zmienie se ze swojago taktaka na heya, w kazdej promocji jest jakis haczyk ciekawe czy tu tez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 a gdzie można takie startery kupić? w salonie ery czy gdzies via net ? ja kupilem w serwisie gsm u mnie na osiedlu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 to apropos sim locka :> zobaczylem wlsanie ceny roamingu.... jezuuuuuu juz w tak taku jest tanszy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 allegro mnustwo tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 walic roaming. ta heye sobie kupie i bede jej uzywal jak mi sie darmowe minuty w abonamencie skoncza. mam abonament za 60pln a rozmowy mam sporo drozsze niz oni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 i ile taki starter kosztuje w salonie? i co ile trzeba dołądowywać żeby numer nie przepadł ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 walic roaming. ta heye sobie kupie i bede jej uzywal jak mi sie darmowe minuty w abonamencie skoncza. mam abonament za 60pln a rozmowy mam sporo drozsze niz oni dokładnie do tego samego jest mi potrzebny starter Heyah :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 strona niby dziala, ale chyba im sie lacze zapycha ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 strona niby dziala, ale chyba im sie lacze zapycha ;) gdyby wystartowali zgodnie z planem, to można było mieć nadzieję, że część ludzi będzie już kimała :D a tak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 bylem na ich stronie wapowej i bylo "under construction ;[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Strona jest zapchana na max'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 da sie ten nr. przez tą strone wybrać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 nie da sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 nie da sie qrde a ja po to właśnie czekam, bo czytałem, że bezie można rezerwować nr przez sieć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 WYSTARTOWALI !!! Ale nr nie można zamówić... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 w tej chwili nei wiem,a le ja mam taki: 888 013 266 ladny?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 nie da sie qrde a ja po to właśnie czekam, bo czytałem, że bezie można rezerwować nr przez sieć jak sie nie da? proponuje uwazniej poczytac ich strone :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...