Q Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Próbuje różnych kombinacji i zaden nr. nie spełnia czegoś tam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 nie da sie qrde a ja po to właśnie czekam, bo czytałem, że bezie można rezerwować nr przez sieć jak sie nie da? proponuje uwazniej poczytac ich strone :evil: problem w tym, że znów jej nie ma :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Da sie tak jest napisane na stronce Ale stronka na której sie wybiera nr. nie dziła : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Da sie tak jest napisane na stronce Ale stronka na której sie wybiera nr. nie dziła : jak ruszyła to miała jeszcze inną stronę, na której nie było nic o rezerwacji numeru. teraz jest zupełnie inna, ale podstrona z rezerwacją się nie rusza :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Wiem.. cały czas próbuje bo bym chciał 888 200 500 :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Wiem.. cały czas próbuje bo bym chciał 888 200 500 :> działa, ale jest lekka kaszana. PIsze wybierz numer i sugerują 6 cyfr, a w rzeczywistości masz nadany numer 48 888 20 x x x x, czyli tylko 4 cyferki i co nie wpiszesz to: "Nie znaleziono numeru spełniającego warunki wyszukiwania. Zmień warunki i spróbuj ponownie. " :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 właśnie ja wpisałem jakies liczby od czapy każda inna i bez pomysłu bez nadziejny nr a mimo to pisze: "Nie znaleziono numeru spełniającego warunki wyszukiwania. Zmień warunki i spróbuj ponownie. " Więc mozna sądzić ze to wogóle nie działa!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 hja bym chcial z 888 i tu cyfry z mojego numeu z ery, ale musze wybierac z 20 a i tak nie dziala ;[ najgorsze, ze jak ktoas sie dopadl to wybierze sobie zlote numerki typu 888 200000 888200200 i lipa. widzieliscie jakie ceny osiagaja takie numery na allegro?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 właśnie ja wpisałem jakies liczby od czapy każda inna i bez pomysłu bez nadziejny nr a mimo to pisze: "Nie znaleziono numeru spełniającego warunki wyszukiwania. Zmień warunki i spróbuj ponownie. " Więc mozna sądzić ze to wogóle nie działa!! Dokładnie. Jeśli więc jeszcze mamy do wyboru 4 cyfry, czyli możemy zamówić przez sieć 9.999 starterów z wybranymi numerami. Chyba troszkę mało :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 probowalem cala mase numerow i za kazdym razmem mialem znka ;[ czekam az 30 wprowadza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 probowalem cala mase numerow i za kazdym razmem mialem znka ;[ czekam az 30 wprowadza :) to ja się nie doczekam :D. Chciałem zrobić dokładnie jak Ty ale widać że nie wiele można zdziałać :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Niemiec nie można wybrać złotych numerów przez ten konfigurator! One są już przez sieć zarezerwowane. Ale ja chce zrobić teraz tak jak ty czyli moj nr. z idei z prefiksem 888 mieć :D więc czekam na 51 :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 nie mozna jeszcze sobie rezerwowac numero bo obojenie jaki numer wpisze sie to i tak wyskakuje ze: cos tam nie mozna pozatym wszystkie zlote numery i tak juz sa pewnie zarezerwowane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 no cóż pozostaje Allegro. tam startery od 17,99 i można parę numerków wybrać :). Tyle, że dochodzę do wniosku, że jaki numer by tam nie sprzedawali to każdy jest SUPER :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 tylko że te fajniejszy mają chore ceny.. ;/ a te SUPER to trzeba być RainManem żeby łątfo zapamiętać chyba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 No i padło.Właśnie jest napisane ze serwer heyah ma 15min przerwy technicznej LOL Przerwa techniczna. Odwiedź nasz Heyah e-sklep za 15 minut. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 No i padło.Właśnie jest napisane ze serwer heyah ma 15min przerwy technicznej LOL Przerwa techniczna. Odwiedź nasz Heyah e-sklep za 15 minut. widać kampania promocyjna była zbyt agresywna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 To jest tak Polskie że aż boli :( Cały ten szał i jak zawsze nic nie działa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 To jest tak Polskie że aż boli :( Cały ten szał i jak zawsze nic nie działa :( myślę, że mozna sobie powoli odpuszczać. Spokojnie iść do najbliższego sklepu qpić i mieć święty spokój. A jeszcze lepiej to poczekać na odpowiedź Idei i Sim+, bo też się szykują... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Przepraszam ale ja sie juz we wszystkim pogubilem gdzie mozna kupic starter z numerem ? i na jakich zasadach sa doladowania konta zeby numer nie przepadl i po ile sa kupny doladowywyjace...??moglby ktos mi na priva wytlumaczyc...bo nie chcialbym zasmiecac forumm ???z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 w kioskach na stacjach beznynowych supermarketach itp. starter kosztuje 20 zl a karty doladowujace sa po 20 i 50 btw zamowilem starter na ich stronie i nawet fajny numer wolny znalazlem,pewnie teraz siedzi tam polowa alegro i sprawdzaja wolne numery zeby pozniej sprzedawac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam1988 Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Przepraszam ale ja sie juz we wszystkim pogubilem gdzie mozna kupic starter z numerem ? i na jakich zasadach sa doladowania konta zeby numer nie przepadl i po ile sa kupny doladowywyjace...??moglby ktos mi na priva wytlumaczyc...bo nie chcialbym zasmiecac forumm ???z gory dzieki http://www.gsmonline.pl/download/files/cen...ennik_heyah.pdf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 ja czekam na odpowiedz ery dla tel na abonament moze dadza mi naliczanie 1/1s za jakas rozsadna kase a nie za te 15zl miesiecznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 czyli jak kupie starter to tak jak w innych sieciach bede juz mial numer od razu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 takkk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 a wie ktoś coś może o kontrpromocji idei? mignęła mi w TV jakaś reklama POPa gdzie wymachiwała taka wielka żółt ałapa.. wszelkie podobieństwo oczywiście przypadkowe :D może u innych operatowów sie coś ruszy z okazji konkurencji nowej.. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 a jak jest z waznoscia konto po doladowaniu?? czyli za jaka kwote laduje i ile mam czasu na polaczenia wychodzace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 mam nadzieje, ze era da cos ciekawego dla abobnamentowcow, bo teraz rozmwy w heyah sa tansze niz w moja medium40 a wap i mms sa mi do szczescia potrzebne jak dziura w moscie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 a jak jest z waznoscia konto po doladowaniu?? czyli za jaka kwote laduje i ile mam czasu na polaczenia wychodzace te za 20 to na miesiac a te za 50 na 3 miechy, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 znowu nie działa ta strona heyaha a myślałem ze wieczorem sobie kupię kartę z przyzwoitym numerem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...