Niemiec Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 olewam to. poszukam na miescie w poniedzialek lub jutro jakiegos reala lub tesco odwiedze i tam przegrzebie numery. moze cos QL uda sie dorwac w celu dalszego handlu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Ja nic nie chce mówić ale to jest jednak straszne dziadostwo że taka wielka kampania a nawet nie mogli dopilnować zeby server był sprawny w dniu premiery! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 http://allegro.pl/show_item.php?item=22418425 8O jaka cena 8O widzieliscie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 http://allegro.pl/show_item.php?item=22418425 8O jaka cena 8O widzieliscie? co się dziwisz przecież to SUPER numer :D. Ludzie chyba nie znają umiaru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 http://allegro.pl/show_item.php?item=22418425 8O jaka cena 8O widzieliscie? co się dziwisz przecież to SUPERja bym w zyciu tyle nie zaplacil, ale sa tacy ktorzy zaplaca ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 ja bym w zyciu tyle nie zaplacil, ale sa tacy ktorzy zaplaca ;/ Są też ludzie co popierają Andrzeja Leppera :( . Coż, rózni ludzie różne potrzeby :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Możliwe że ktoś żyje z telefonu i wtedy łatwy numer jest w cenie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 A widział może ktoś nową reklamę Idei, dobra jest. Gadają dwóch kolesi i jaden mówi do drugiego o co chodzi z tymi łapami, a drugi odpowiada jak nie wiadomo o co chodzi to pewnie o kasę. Zasrana tepsa już wyczuła że era dobrą taryfę puściła w obieg i chce ją ośmieszyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Widziałem to.Ale niech Idea lepiej pokaże jakaś ciekawą oferte a nie ośmiesz się takimi reklamami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Nie mam czasu szukac w tej chwili. Jak jest z numerem ? Ma sie caly czas ten sam czy za kazdym razem inny ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Nie mam czasu szukac w tej chwili. Jak jest z numerem ? Ma sie caly czas ten sam czy za kazdym razem inny ? nie kumam. specyzuj pytanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Nie ma co sie na razie napalać trzeba poczekać na odpowiedz konkurencji muszę przyznać że 1s naliczanie za 0zł to jest bardzo dobre posunięcie. Jak IDEA wprowadzi to u siebie to ani myslę zmieniac operatora a jak nie to w lipcu (kończy mi sie umowa) powiem papa IDEA... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 http://www.gsmonline.pl/news/?link=show_de...ils.php?id=8716 no i na to czekałem, sam narazie korzystam z sim+ i jestem naprawdę zadowolony, a zapowiada się jeszcze ciekawiej.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 http://www.gsmonline.pl/news/?link=show_details.php?id=8716 no i na to czekałem, sam narazie korzystam z sim+ i jestem naprawdę zadowolony, a zapowiada się jeszcze ciekawiej.. ;] o to mi pasuje :D i oczywiscie storna nadal niedziala :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 - najtańsza na rynku stawka za połączenie głosowe w weekendy - brak rozróżnienia stawek na sieć własną i poza sieć - i inne... czyli z 2-ch pierwszych pkt. wynika, że niedość, iż za jakieś grosze to jeszcze do każdej sieci. Miodzio... ciekawe co jest pod "i inne..." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Widziałem to.Ale niech Idea lepiej pokaże jakaś ciekawą oferte a nie ośmiesz się takimi reklamami.tez widzialem ta reklame,poprostu zalosne, jak widac plus i idea sraja w gacie skoro mowia o tym zeby zostac w ich sieci bo beda obnizki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Klęknęli 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 ba imo duzo osob sie na to heyah rzuci :D i dobrze. jak tanie to trzeba brac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 zapowiada sie niezla wojna pomiedzy naszymi operatorami :D Oby tak dalej !!! Obnizac gnojki ceny zarowno telefonow jak i polaczen :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 zapowiada sie niezla wojna pomiedzy naszymi operatorami :D Oby tak dalej !!! Obnizac gnojki ceny zarowno telefonow jak i polaczen :) internetu tez niech obniza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 zapowiada sie niezla wojna pomiedzy naszymi operatorami :D Oby tak dalej !!! Obnizac gnojki ceny zarowno telefonow jak i polaczen :) internetu tez niech obniza :)a lecisz przez modem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 chyba nikt juz nie leci a modemie ( moze sie myle :) ) ale wiesz wejda jacys nowi operatorzy stacjonarni ( jak rozwala tepse :) ) i tez bedzie podobna woja o klijenta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 czuje sie dyskryminowany, bo nie dosc, ze bule co miesiac 60pln to za rozmowy place 1.5pln a za sekundowe naliczanie musze wylozyc 18pln miesiecznie. jako osoba placaca wcale nie tani abonament powinienem miec wiecej przywilejow niz osobnicy z prepaida, bo czy gadam czy nie to im place a prepaidziaze placa im wtedy kiedy chca. poza tym wiazalem sie z nimi na 2 lata a nie na tyle na ile mi sie podoba wiec powinno mi sie wiecej nalezec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 czuje sie dyskryminowany, bo nie dosc, ze bule co miesiac 60pln to za rozmowy place 1.5pln a za sekundowe naliczanie musze wylozyc 18pln miesiecznie. jako osoba placaca wcale nie tani abonament powinienem miec wiecej przywilejow niz osobnicy z prepaida, bo czy gadam czy nie to im place a prepaidziaze placa im wtedy kiedy chca. poza tym wiazalem sie z nimi na 2 lata a nie na tyle na ile mi sie podoba wiec powinno mi sie wiecej nalezec. ale zazwyczaj dostajesz fajny telefon za mala kase, tylko to jest lepsze : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Nareszcie ożywienie... :) Gratulacja dla Ery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 co mi po tym fonie jak mam prawie dwa razy drozsze rozmowy a za taka opcje jak naliczanie 1/1 musze slono placic. IMO abonenci powinni byc uprzywilejowani a przynajmniej ci abonenci, ktorzy nie siedza na najnizszych abonamentach. moj rachunek przecietnie wyzosi 100pln miesiecznie, wiec mi nie powiesz, ze nie gadam a za telefon musialem zaplacic 200 czy 250pln netto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 A mam jedno pytanie czy jak bym chcial zerwac umowe w Erze to bym musial cos placic...???Bo bym chetnie przeszedl na Heyah..mam w promocji w Erze abonament za 24,40 taryfa MEdium 40 i fona Siemens Mc60...a umowa konczy sie za dwa lata dopiero :(:(:(:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 A mam jedno pytanie czy jak bym chcial zerwac umowe w Erze to bym musial cos placic...???Bo bym chetnie przeszedl na Heyah..mam w promocji w Erze abonament za 24,40 taryfa MEdium 40 i fona Siemens Mc60...a umowa konczy sie za dwa lata dopiero :(:(:(:(Masz zonka bedziesz musial placic :? Zycie to nie bajka :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 A mam jedno pytanie czy jak bym chcial zerwac umowe w Erze to bym musial cos placic...???Bo bym chetnie przeszedl na Heyah..mam w promocji w Erze abonament za 24,40 taryfa MEdium 40 i fona Siemens Mc60...a umowa konczy sie za dwa lata dopiero :(:(:(:( o ile dobrze pamietam to bedziesz bulul 650pln choc jak ja podpisywalem umowe to kara byla zalezna od fona i w moim przypadku jest to cos w granicach 1k. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 zerwla bym z nimi umowe jak by mi sie skonczyla promocja na abonament..czyli w pazdzierniku tego roku..kurde ile czasu...musze cos wykombinowac..przeciez Era mnie zje cenami..:(:(:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...