Skocz do zawartości
Q

HeyaH.pl =ceny,opinie użykowników,telefony,promocje itp.=

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nic nie chce mówić ale to jest jednak straszne dziadostwo że taka wielka kampania a nawet nie mogli dopilnować zeby server był sprawny w dniu premiery!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A widział może ktoś nową reklamę Idei, dobra jest. Gadają dwóch kolesi i jaden mówi do drugiego o co chodzi z tymi łapami, a drugi odpowiada jak nie wiadomo o co chodzi to pewnie o kasę.

Zasrana tepsa już wyczuła że era dobrą taryfę puściła w obieg i chce ją ośmieszyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma co sie na razie napalać

trzeba poczekać na odpowiedz konkurencji

muszę przyznać że 1s naliczanie za 0zł to jest bardzo dobre posunięcie.

Jak IDEA wprowadzi to u siebie to ani myslę zmieniac operatora

a jak nie to w lipcu (kończy mi sie umowa) powiem papa IDEA...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

- najtańsza na rynku stawka za połączenie głosowe w weekendy 

- brak rozróżnienia stawek na sieć własną i poza sieć

- i inne... 

czyli z 2-ch pierwszych pkt. wynika, że niedość, iż za jakieś grosze to jeszcze do każdej sieci. Miodzio...

ciekawe co jest pod "i inne..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem to.Ale niech Idea lepiej pokaże jakaś ciekawą oferte a nie ośmiesz się takimi reklamami.

tez widzialem ta reklame,poprostu zalosne,

jak widac plus i idea sraja w gacie skoro mowia o tym zeby zostac w ich sieci bo beda obnizki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czuje sie dyskryminowany, bo nie dosc, ze bule co miesiac 60pln to za rozmowy place 1.5pln a za sekundowe naliczanie musze wylozyc 18pln miesiecznie. jako osoba placaca wcale nie tani abonament powinienem miec wiecej przywilejow niz osobnicy z prepaida, bo czy gadam czy nie to im place a prepaidziaze placa im wtedy kiedy chca. poza tym wiazalem sie z nimi na 2 lata a nie na tyle na ile mi sie podoba wiec powinno mi sie wiecej nalezec.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czuje sie dyskryminowany, bo nie dosc, ze bule co miesiac 60pln to za rozmowy place 1.5pln a za sekundowe naliczanie musze wylozyc 18pln miesiecznie. jako osoba placaca wcale nie tani abonament powinienem miec wiecej przywilejow niz osobnicy z prepaida,  bo czy gadam czy nie to im place a prepaidziaze placa im wtedy kiedy chca. poza tym wiazalem sie z nimi na 2 lata a nie na tyle na ile mi sie podoba wiec powinno mi sie wiecej nalezec.

ale zazwyczaj dostajesz fajny telefon za mala kase, tylko to jest lepsze :

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co mi po tym fonie jak mam prawie dwa razy drozsze rozmowy a za taka opcje jak naliczanie 1/1 musze slono placic. IMO abonenci powinni byc uprzywilejowani a przynajmniej ci abonenci, ktorzy nie siedza na najnizszych abonamentach. moj rachunek przecietnie wyzosi 100pln miesiecznie, wiec mi nie powiesz, ze nie gadam a za telefon musialem zaplacic 200 czy 250pln netto.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mam jedno pytanie czy jak bym chcial zerwac umowe w Erze to bym musial cos placic...???Bo bym chetnie przeszedl na Heyah..mam w promocji w Erze abonament za 24,40 taryfa MEdium 40 i fona Siemens Mc60...a umowa konczy sie za dwa lata dopiero :(:(:(:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mam jedno pytanie czy jak bym chcial zerwac umowe w Erze to bym musial cos placic...???Bo bym chetnie przeszedl na Heyah..mam w promocji w Erze abonament za 24,40 taryfa MEdium 40 i fona Siemens Mc60...a umowa konczy sie za dwa lata dopiero :(:(:(:(

Masz zonka bedziesz musial placic :? Zycie to nie bajka :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o ile dobrze pamietam to bedziesz bulul 650pln choc jak ja podpisywalem umowe to kara byla zalezna od fona i w moim przypadku jest to cos w granicach 1k.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi