Q Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Podobno brakuje juz starterów Heyah tak dobrze sie sprzedają ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 a bedzie ten GPRS i WAP kiedyś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 |<urwa. Pierwszy zonk w heyah! Mam 3,45zl na koncie, chce KONIECZNIE puscic komus wazny sygnal... przeciez to tym gadaniu tej sekretarki jest sygnal wiec nie wiem o co ci chodzi, zdaje sie ze w kazdej sieci jest tak ze jak masz malo na koncie to nawija ci sekretarka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.A.R.C.I.N. Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Nie rozumiesz mnie - mam 3,45 na koncie, a NIE MOGE zrealizowac ZADNEGO polaczenia, gdyz uprzejmy glos informuje, ze nie mam WYSTARCZAJACO kasy na koncie. W infolinii mi nie pomogli. Nie moge dzwonic ani puszczac gluchych sygnalow pomimo, ze mam ponad 3zl na koncie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luminat Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Nie rozumiesz mnie - mam 3,45 na koncie, a NIE MOGE zrealizowac ZADNEGO polaczenia, gdyz uprzejmy glos informuje, ze nie mam WYSTARCZAJACO kasy na koncie. W infolinii mi nie pomogli. Nie moge dzwonic ani puszczac gluchych sygnalow pomimo, ze mam ponad 3zl na koncie! Sprobuj raz/parokrotnie zalogowac sie do sieci. Problem powinien zniknac. -------------------------------------------------- Widzieliscie artykul na www.gsmonline.pl nastepny prefix Heyah to 880 Zadzwoncie pod numer 880123456 - "numer abonenta do ktorego dzwonisz jest niedostepny". Prefix juz istnieje tylko karta sim tego numeru nie jest aktywna!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.A.R.C.I.N. Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Niestety to nic nie dalo:(. Zauwazylem jednak, ze wystarczy odczekac z 2 godziny nigdzie nie dzwoniac. Wtedy po wybraniu numeru bylo tylko ostrzezenie, ze mam xx na koncie, ale moglem sie polaczyc. Jednak po ok 5 puszczonych gluchaczach w ciagu 3 minut, znowu pojawil sie glos: "twoj stan konta nie pozwala na polaczenie" czy cos, i klik... koniec. Znowu musialem czekac z godzine... Glupia sprawa z tym. Niby technicy heja sie tym zajmuja i mam byc cierpliwy, ale... ech. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtowiczt Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Ja tam nie narzekam...mało korzystam z tela i dla takich ludzi jak ja heyah jest dobrą ofertą. Nie miałem jeszcze żadnych problemów, jak do tej pory same pozytywne wrażenia. A brak obsługi GPRS i WAP wcale mi nie przeszkadza bo mój dziadunio Siemens C25 i tak tego nie obsługuje :) .Ogólnie polecam heyah wszystkim początkującym albo jako operatora drugiego telefonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Będzie odpowiedź na Heyah http://gsmonline.pl/news/?link=show_detail...ils.php?id=9112 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Ktoś pisał że mają być numery zaczynajace sie na 880... dzisiaj kupielm starter i taki wlasnie numer dostalem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Będzie odpowiedź na Heyahhttp://gsmonline.pl/news/?link=show_details.php?id=9112heheh powiedzieli ze bedzie :) ale kiedy to pewnie sami nie wiedza :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=PCK=Warrior Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 juz duzo razu tak mowili ze bedzie odpowiedz na heyah i jak do tad to jeszcze nic ciekawego nie wiedzialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Heyah rozpocznie w czerwcu swoją drugą kampanię reklamową. Agata Borowska, rzecznik Heyah, powiedziała nam, że głównym celem nowej kampanii będzie utrzymanie wizerunku Heyah jako marki nowej, świeżej i dynamicznej. Kampania będzie prowadzona w prasie oraz na nośnikach outdoor. Specjalnie dla marki Heyah zostały również zaprojektowane ubrania, które będą sprzedawane w renomowanych sklepach z odzieżą (prawdopodobnie Cropp, Diverse oraz Soda). Projektantem ubrań jest Bartek Wieczorek. Pisma lifestylowe przeprowadzą sesje prezentujące nowe ciuchy Heyah. Zdjęcia z sesji pojawią się w Activiscie, Laif style, Laif, Dos Dedos, Fluid oraz Exklusiv. Od połowy czerwca w ofercie Heyah pojawi się telefon Nokia 2300, w wersji specjalnie spersonalizowanej dla tej marki. Telefon w czarno-czerwonej obudowie będzie sprzedawany w Internecie, sklepach z ubraniami oraz w wybranych sieciach ze sprzętem multimedialnym. Nie wiadomo, jaka będzie cena tego telefonu w ofercie Heyah. Całą nową kampanię przygotowała agencja G7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 100 razy wolałbym 3310 za 100zł. Odrazu by się sprzedały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻuRu Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Co do linka o Idea to fajny jest koniec - 6 milionowy abonent - mloda, landa ,dynamiczna projektantka mody z "duzym" abonamentem Idea :] Napewno 6 milionowy... :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 za 3 dni konczy mi sie waznosc konta a mam z siano ok 10zl, jestem bez telefonu i nie mam jak tego sensownie wykozystac, czy po ulpywie waznosci konta skasuja mi siano czy zamroza asz do nastepnego doladowania?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 za 3 dni konczy mi sie waznosc konta a mam z siano ok 10zl, jestem bez telefonu i nie mam jak tego sensownie wykozystac, czy po ulpywie waznosci konta skasuja mi siano czy zamroza asz do nastepnego doladowania??w heyah kasy nie tracisz i bedzie zamrozona do nastepnego doladowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.A.R.C.I.N. Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Czesc Doladowalem sobie wczoraj Heyah za 50zl, a tu dzis Idea wyskakuje z informacja - Nowy POP : 80gr/min do wszystkich sieci (i sekundowe naliczanie!!!) oraz 20gr za SMSy do wszystkich operatorow - ceny z VAT. Sam juz nie wiem - sprzedac (calkiem ladny) numer (chce ktos info? - na allegro schodza takie za duza kase) z kontem o wartosci 50zl i przejsc na Idee? Zawsze mam tam 12 miesiecy na odbieranie telefonow, a w Heyah zablokuja mi SIMa juz po miesiacu od zakonczenia polaczen wychodzacych. Hmmm... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Trudny problem ja też się zastanawiałem czy żonie zostawić POP czy kupić Heyah. Zrobiłem takie porównanie moja żona prawie nie dzwoni, więc raczej POP bo jest aktywny przez rok, ale jak jej doładuje kartę za np. 25 zł to z naliczaniem sekundowym i po 0,80 gr. ona tego nie wygada w regulaminowym czasie a w POP kasa przepada :( w Heyah nie. I to przeważyło w tym wypadku, bo nawet jak będzie trzeba to doładuje konto za 200 zł i tez będzie miła aktywne rok, a tych 200 zyla chyba nie wygada w tym czasie :D Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Sam juz nie wiem - sprzedac (calkiem ladny) numer (chce ktos info? - na allegro schodza takie za duza kase) z kontem o wartosci 50zl i przejsc na Idee? Zawsze mam tam 12 miesiecy na odbieranie telefonow, a w Heyah zablokuja mi SIMa juz po miesiacu od zakonczenia polaczen wychodzacych. Hmmm... :/ jasne, sprzedaj. jak za 2 miesiace era da swoja oferte to oczywiscie wtedy popa sprzedaj. potem nalezy spodziewac sie riposty od plusa lub heyah. hmm to lepiej nie sprzedawaj. kup nowa i stara trzymaj. w ogole kup sobie jeszcze jakis na abonament, bo moze tez fajne promocja daja. :lol: :lol: :lol: jak mnie ciesza takie dywagacje. a wiecie ze 6 lat temu malo kto komorke mial bo nikogo z normalnych ludzi nie bylo stac ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 mf ale jak naladujesz za 50 zeta to juz na 3 miesiace ma npo ale moja mamuska ma podobnie i w 3 mieiace nie moze 50 zeta wykorzystac :P No ja sie nie dalem zwariowac lapie heyah i dzisiaj jestem zadowolony bo przeskoczylem na nowe stawki w POPie (uzywam juz od 4 lat) nowe stawki rzadza !!! 80 gr i sek naliczanie do wszystkich i 20 gr sms do wszystkich :P + jestem w proficie i ostatnio za punkty 3 razy doladowalem konto za 50 zeta :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.A.R.C.I.N. Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 pshem >> wyczuwam ten sarkazm:>. W pre-paidach siedze od niedawna, ale heyah pare razy zdazyla mnie wkurzyc. Przede wszystkim za malo czasu na odbior (+1 miesiac) - szkoda mi co 3 miechy ladowac 50zl a w POPie dam raz i moge rok trzymac tel. w szufladzie (raczej odbieram niz dzwonie i lubie krotkie rozmowy dlatego wzialem sekundowa Heje). Teraz POP ma 18 groszy tansza minute i 8gr tansze SMSy. Do tego podobno nie ma tego irytujacego przypominacza, gdy masz mniej niz 3zl na koncie ("stan twojego konta wynosi.... aby przedluzyc... prosze doladowac..." ple ple). Zreszta, chce kupic starter NA OKRAGLO, by miec nowe taryfy oraz 5zl bonusu po kazdym dopaleniu - warto chyba? Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 przypominacza nie ma i na okraglo fajny bajer ale nie bede numeru zmienial dla 5 zl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Nie rozumiesz mnie - mam 3,45 na koncie, a NIE MOGE zrealizowac ZADNEGO polaczenia, gdyz uprzejmy glos informuje, ze nie mam WYSTARCZAJACO kasy na koncie. W infolinii mi nie pomogli. Nie moge dzwonic ani puszczac gluchych sygnalow pomimo, ze mam ponad 3zl na koncie! To dlatego, ze system wie, ze bedziesz gadal o wiele dluzej i nie wystarczy Ci 3.45pln. Po prostu bierze srednia z Twoich rozmow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobe83 Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Ja polecam teraz nowego Popa: http://www.idea.pl/portal/map/map/promotio...?promo_id=35736 Ceny już jak w Heyah, do tego wszystkie usługi MMS, GPRS i inne. A karta za 50 zł wystarczy uzupełnic raz na rok konto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Ja polecam teraz nowego Popa: http://www.idea.pl/portal/map/map/promotio...?promo_id=35736 Ceny już jak w Heyah, do tego wszystkie usługi MMS, GPRS i inne. A karta za 50 zł wystarczy uzupełnic raz na rok konto. www.idea.pl>W POPie nie zmieniają się pozostałe usługi dostępne do tej pory!!! W najbliższym czasie zostanie też uruchomiona usługa przesyłania danych - GPRS. Karta 50 umozliwia wykonywanie połaczeń przez 3 miesiące. Potem zerują konto i mozna tylko odbierac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Potem zerują konto i mozna tylko odbieracZerują konto??!!! Znaczy się zabierają kasę, którą tam mam?! Chyba zostane jednak przy heyah. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 No mi dzisiaj ^%&^%* wyzerowali, a ten ich ^%&%$& automat na *111 mówił ze mam jeszcze dzień na doladowanie. 26zł poszło sie $^%$^#@^#&. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 No mi dzisiaj ^%&^%* wyzerowali, a ten ich ^%&%$& automat na *111 mówił ze mam jeszcze dzień na doladowanie. 26zł poszło sie $^%$^#@^#&.A co mial powiedziec - zostalo ci 38 minut na doladowanie twojej karty sim ... :) w popie liczy dni a nie godziny wiec ostatnie co ci powie to wlasnie ze zostal jeden dzien :) ale faktem jest ze sie mozna wk jak ci wyzeruje konto - ja nie mam problemu - raczej musze doladowywac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Tylko ze zawsze(przez 2 lata) następnego dnia mówiło "pozostało 0 dni" i tego dnia trzeba było załadować. W dodatku na 2 inne telefony dodatkowo zawsze przychodzi sms przypominający o doladowaniu, a do mnie $%$#^$#^ nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Tylko ze zawsze(przez 2 lata) następnego dnia mówiło "pozostało 0 dni" i tego dnia trzeba było załadować. W dodatku na 2 inne telefony dodatkowo zawsze przychodzi sms przypominający o doladowaniu, a do mnie $%$#^$#^ nic. mi jeszcze nigdy nie mowil ze 0 dni ale zawsze doladowuje na czas a mamusce jak skasowal to na sto procent mowil ze jeden dzien Co do smsa nie ma reguly - mi przyszedl moze z 3 razy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...