Trendzik Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Witam Jakie są różnice między tymi telefonami ?? Czy telefony mają jakieś wady ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 roznica jest tylko design i radio w 6610. pozatym nokia wprowadzila funkcje compare na swojej stronie: http://www.nokia.com/phones/comparephones/...=PL&language=PL co sie tyczy wad to sie wypowiadalem juz kilkukrotnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 6100 jest ponadto nieco mniejsza i lżejsza - jest to chyba jeden z najmniejszych telefonów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Chcem teraz zmienić telefon....posiadam aktualnie Motorole E365... i nie wiem co kupić...wydawało mi się że biorę na bank Nokie 6310i ale sam nie wiem...co polecacie z tych telefonów(i jakie mają wady...bo podobno w 6610 oświtlenie przygasa-taka wada fabryczna) : -Nokia 6800 -Nokia 6610 -Nokia 6100 -Nokia 6310i Chodzi mi głównie o to aby oprogramowanie działało sprawnie...i telefon oby się nie muliły podczas pisania SMS-ów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 mam propozycje. poszukaj mojej wypowiedzi na temat telefonow, bo opisywalem 6610,6310i i motke 722i - wady i zalety. mam wszystkie 3 telefony, ale nei chce mi sie znow referatu pisac. sokq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymlorek Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Może ja też coś skrobne, co do 6610 użytkowałem ją przez jakiś czas, i żadnych wad fabrycznych nie stwierdziłem :wink: telefon całkiem fajny dosyć lekki i mały (jak na telefon nie składany) bateria trzyma całkiem niezle i przy rozsądnym użytkowaniu wystarcza na jakieś 5dni. Elementem który bardzo miło mnie zaskoczył to radio i doskonałe słuchawki, naprawde jak na te małe "brzdęczki" grają rewelacyjnie i czasami są bardzo przydatne. Pozatym polifonia co by być trendy :wink: :lol: kolorowy wyświetlacz całkiem dobrej jakości. Zaskoczeniem była też obudowa x-press on która nie skrzypi tak jak miało to miejsce w starszych modelach. :lol: Jeżeli lubisz szpanować to gier dzwonków i innych dupereli jest w opór na necie, a jeżeli telefon ma Ci służyć do pracy to docenisz pewnie łatwość/szybkość obsługi i dobrą baterie. W porównaniu z 6610 w porównaniu z 6310i to jakby krok w tył, telefon większy, z czarno białym wyświetlaczem jednak niewątpliwie ciekawy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 moja 6610 sie sypie, mialem juz naprawiana 2 razy klawe i wymieniany procek i pamiec, ktore padly po wgraniu laga operatora bezposrednio ze srtony nokii. koleja wada jest zapiecie sluchawe, ktore sie wypracowuje i po pol roku sluchawki same sie odpinaja z szyi. ponadto obudowa jest strasznie miekka i szybko sie rysuje. bateria mi starcza na max 2 dni przy drobnym sluchaniu radia i sporadycznym graniu. 6310i ma super baterie, bo wytrzymuje 7-10 dni intensywnego uzytkowania. jak nie potrzebujesz polifonii i kolorowego ekranu to bierz 6310i bo reszte fcji ma takich samych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 nie mogę znaleźć nic o tych wadach.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 a może 7650 ?? tylko on chyba będzie za wielki...bo to kolos...tak słyszałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 z jednej strony...fajnie by było sobie pograć nieraz...a z drugiej strony fajnie by było aby telefon był solidny... sam nie wiem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 a może Sony T610 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 a moze bedziemy uzywac zamiast tluc posty jeden pod drugim !? sam chyba wiesz jaki telefon jest najbardzoej Tobie potrzeby. ja polecam sendo p200, bo do smsow i gadania wystarczy. no i bateria starcza na 3-4 dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 no właśnie sam nie wiem... telefon powinien być: -solidny -SMSy powinno się pisać szybko...bez mulenia się -niezbyt duży -w gry raczej grać nie będę... -aparat mi nie potrzebny co polecacie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 jak takie parametry to 6310i. jest solidny, spory wymiarami, menu i funkcje dzialaja szybko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 a on jest bardzo duży?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 a on jest bardzo duży??wejdz na strone nokii i sprawdz wymiary. jak chcesz to sprzele fotke obok 6610. na oko sa to ze 2-3cm na wysokosci i z 0.5 na szerokosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 http://telefonia.wp.pl/ zobacz naprzyklad na tej stronie dane technicze telefonow... Z wymienionych telefonow zdecydowanie najsolidniejszym jest wedlug mnie 6310i oczywiscje jak Ci nie przeszkadza brak kolorowego ekranu i poliforni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 zdecydowałem się na 6310i chwilowo mam telefon z kolorowym wyświetlaczem....i brak jego mi przeszkadzać nie będzie....trochę będzie brak polifoni bo to dobra rzecz...fajne są dzwonki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...