piq Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 szukam jakiegoś programu obslugującego chipset CX23881 znalazłem tylko InterVideo ale niemam wtedy diźwięku i nie obsługuje pilota czy ktoś może ma jakiś program działający dobrze pod tą kartą bo orginalne oprogramowanie mnie wkurza bardzo ( w tej chwili mam taki problem że jak włącze radio a potem przełącze na tv to zamiast dźwięku mam szum. muszę zrestarcić kompa abym mógł oglądać z normalnym dźwiękiem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elgreen Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 np PowerVCR II firmy Cyberlink - obsługuje pilota, nagrywanie itd. albo ChrisTV (http://www.chris-tv.com) - debeściak - ale czy pilota obsługuje to nie wiem bo mi padł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Mam problem z PowerVCR II obraz w nim jest jakby z włączonym secamem wiecie jak to wyłączyć?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 PowerVCR II ma włączony secam i normalnie nie idzie tego zmienic. Sciągnij sobie program windows enabler, bedziesz mógł przy jego pomocy przełączyć system wizji w powervcr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 a nieśmiertelna strona http://www.tvinpc.prv.pl/ ?? sprawdź tam polecić ci mogę MoreTv ;) pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 JTV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elgreen Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Co do tego PowerVCR II (ja miałem wersję 3.0) to we wszystkich programach Cyberlinka (np PowerDirector,PowerVCR) trzeba wybierać Germany zamiast Poland w profilach, wtedy jest Pal i jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...