Skocz do zawartości
Neo_x

Filmik o przemocy :)

Rekomendowane odpowiedzi

siemka.... macie jakis filmik o przemocy moze? :) robie prezentacje a babka mi kazala jakis filmik wstawic :| siedze od godzinki i szukam czegos takiego ale nic nie znlazlem :|

thx:)

pozdro :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przeciez ja mu nie kaze wstawiac calego filmu a wyciac te walki ;)

szczerze mowiac nie wiedzialem ze sa 2 czesci - zaraz uderzam do empika :)

nie wiem jaka ja mam ale glowny bohater jest po prostu bogiem :)

mam czesc jak na koncu lamie kolesiowi kostke i wywija siekierka dookola :lol:

bling-bling przewija sie tam moze w 2 scenach i pali z rury ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wpisz w kazie "snuff". Nie ogladalem tych filmikow bo jestem wrazliwy na takie rzeczy :) ale czytalem ze to filmiki najbardziej ociekajace przemoca. Tytuly typu "Taliban soldier slits the throat of an unknown russian soldier" mowia same za siebie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie :)

Zaciągam właśnie te Bum Fughts (są 2 części) - narazie ciągne 1 i mam pytanie. Szukałem jakiejś recenzji, opisu.. czegokolwiek o tym filmie no i nie ma :/

Czy to jest profesjonalny film czy jakieś "ustawiki", "solówki" kręcone prywatną kamerą ? :]

Pozdro! Aha i jeszcze 1 kumpel mi mówił o Faces of Death, ale nie mogę tego znaleźć (chyba nie chce :( )

Ok. Pozzdrawiam. Jak zobacze dam update :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nooo ... nie chciałbyś widzieć "Faces of Death" Only 4 People with mocne żołądki :twisted: A Bum Fights (o ile dobrze kojaże) to chyba jest kręcone prywatną kamerą. I chyba w tym bili się bezdomni czy coś w tym stylu. W razie czego poprawcie mnie :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi