drazek Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Mam do Was pytanko. W Media Player ver 9 jest taka fajna opcja ze jak zminimalizujemy okno WMP to na dole pojawia sie pasek gdzie mozna przewinac piosenke, zatrzymac, play, stop. No i właśnie - przy pierwszym minimalizowaniu po instalacji program pyta sie w jaki sposob chce minimalizowac - czy tardycyjnie czy tak jak opisałem. No i ja nieopatrznie wybrałem tradycyjne. Teraz pytanie jak i gdzie mozna zmienic ten wybór. A przeszukałem już wszystkie opcje w WMP i nie znalazlem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Prawy przycisk myszy na pasek zadań> paski narzedzi> windows media player. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drazek Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 ok wielkie dzieki, mozna zamykac temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...