vbodzio Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Czy ktos moze wie jaki maksymalnyu mnoznik mozna uzyskac na intelu wl810?Jaki najlepszy procesor bedzie dzialal na tej plycie glownej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 mnoznik to sie sam ustawi bo jego i tak nie zmienisz. co do max procka to najlepszym zrodlem info bedzie instrukcja do mobo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vbodzio Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 W instrukcji jest max celeron 533,ale jak patrzylem,to tam sa tylko uwzglednione procki na 66 Mhz.Szukalem na stronach intela ale nigdzie nie maja takich informacji.Jestem ciekawy czy dobrze beda dzialac prcesory na 100 MHZ i jakie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 powinny, ale glowy nie dam :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Ja miałem kiedyś Chaintecha na i810 i w BIOS-ie był mnożnik do 8, a na płycie zworka FSB66/100. Obsługiwała Coppermine'y na FSB100. Przynajmniej tak pisało w instrukcji, ale działałem na niej z Mendocino 66x7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vbodzio Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Te copperminy sa zarowno na 66 jak i na 100 MHZ,ale w mojej instrukcji nie napisano czy mobo obsuguje wlasnie te procki.Jest tylko jeden problem: copperminy dzialaja na napieci 1.50 - 1.75 V,a Mendociny na 2.0 V.Czy moze byc tak,ze moja mobo nie obsluguje takiego napiecia?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...