vegosan Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Witam Chcialbym sobie zalozyc internet przez kablowke Autocom w Krakowie Mam pytanko czy tak jak w Neo jest mozliwosc dzielenia internetu na 2 komputery bez dodatkowych kosztow?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 a kto powiedzial ze w Neo jest taka mozliwosc ? ... no chyba ze w Krakowie ale niestety koszta minimalne bo minimalne ale ponieść trzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 od tego masz dzial providerzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 NIE TO FORUM. Przenoszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegosan Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Aktualnie mam net na 2 pc i mam Huba i wszystko jest ok I chcialbym wiedziec czy jak zmienie na Autocom tez moge rozdzielic net na 2 pc bez obawy ze Autocom to wykryje i napisze ze albo placisz za oba pc albo papa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 O ile pamiętam (a pracowałem tam przez chwilę) - możesz sobie podzielić bez problemu we własnym domu, ale IP dostaniesz tylko jedno. Pamiętaj, że tam jest limit transferów miesięcznie, chyba 16GB up/downloadu łącznie. Na 2 kompach szybciej zleci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...