Chudzinka Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Witam kupilem bratu plytke solteka sl-85dr3. Wkladam do niej Celerona 2.2 i reszte kart PCI. Slysze jeden dzwiek i pozniej dwa krotkie. Co jest nie tak?? dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 A grafe wlozyles? Bo on od niej cos wlasnie chce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudzinka Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 wlozylem Sluchaj tam przy slocie procesora jest taka dioda i ona sie caly czas swieci to dobrze?? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Zdaje sie ze on atylko pokazuje czy jest zasilanie na plycie. Napisz jeszcze jaka to grafa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudzinka Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Ten Radek co mam w podpisie :) Teraz mam jeszcze jeden problem podczas pracy w Windowsie(2003) jezeli bardziej obciaze proca to komp sie zawiesza i speaker piszczy. Czym to moze byc spowodowane :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr19772 Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 wlozylem Sluchaj tam przy slocie procesora jest taka dioda i ona sie caly czas swieci to dobrze?? :) Witam Mam taką płytę jeśli dioda się świeci to jest żle powinna po włożeniu grafy przestać świecić coś nie tak albo grafa padnięta albo AGP padnięte. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr19772 Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Witam Dołączam 2 zdjecia ustawienia zworek sprawdź czy są ustawione na odpalenie z AGP ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...