Skocz do zawartości
rumun_666

Rzeszów - Sklep o/c & moders

Rekomendowane odpowiedzi

The_Structor znamy sie ? ;)

ja z toba na angielski do yesu (sp 23) chodzilem :P (nic nie umiejacy i nie majacy zadan)

tzn... hmmm chyba ze o innej osobie mysle, jesli jestes tym ajgonem co zna Piotra (on ze mna w lawce na angieslkim siedzial :P, piotr aka Halinka :D)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

The_Structor:

Yes to juz zamierzchle czasy... niewiele pamietam ;) Kojarze tylko Krzyska (Toczka), Piotrka (Halinke), goscia w dredach i jedna z tych dziewczyn ;). Nie pamietam nawet z kim w lawce siedzialem. Ale obstawiam, ze pewnie mowimy o tej samej grupie (Simon & Iwona ;)) i jakbysmy sie zobaczyli, to poznalibysmy sie od razu.

A co do zlotu - ja jestem za, tylko ze musze sie zdecydowac kiedy sie przytacham z krakowa (pewnie gdzies na wielkanoc), takze mozna by jakiego browca obalic :plum:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie (i Panie jak są ) to jak będzie z naszym zlotem w Rzeszowie :twisted: ? Miał być chyba 1-3.05 i nie wypaliło :? . To może w czerwcu np. 1.06 na Dzień Dziecka :D ? Kto jest za (a nawet przeciw) :lol: ? Jeśli nie to może ktoś zaproponuje inny termin :wink: ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli juz to w wakacje. Ja mam sesje, a 1 czerwca na dzien dziecka kolosa z TULa i zaliczeniowke z drutow ;]

ło to żyje :P

ja bym proponował koło lipca - po sesjach, poprawkach :P i całym tym uczelnianym burdelu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwię się że nikt nie wspomniał tu o sklepach PTR (jeden w Graffice przy L.Kuli, drugi w Reducie przy Okulickiego). Ceny maja atrakcyjne w porównaniu do wymienionego tu Quatro i porównywalne do Apollo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwię się że nikt nie wspomniał tu o sklepach PTR (jeden w Graffice przy L.Kuli, drugi w Reducie przy Okulickiego). Ceny maja atrakcyjne w porównaniu do wymienionego tu Quatro i porównywalne do Apollo.

To miały byś sklepy o/c & moders a w PTR jest mało rzeczy tego typu. PTR w Graffice bardzo mi się podoba(odsługa) gorzej w Reducie :? burdel i zero chęci (tak na odwal się) ale mozna dogadać się z nimi :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gdzie dokładnie jest apollo bo tam jest sporo centr handlowych itp. przy Leclercu ...

Apollo jest na Grunwaldzkiej (niedaleko 3Maja) jak idziesz od McDolanda w górę to prawie na samej górze po lewej stronie Pisze Apollo Komputers (Sigma Komputers - czy jakoś tak)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi