The_Structor Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 The_Structor znamy sie ? ;) ja z toba na angielski do yesu (sp 23) chodzilem :P (nic nie umiejacy i nie majacy zadan) tzn... hmmm chyba ze o innej osobie mysle, jesli jestes tym ajgonem co zna Piotra (on ze mna w lawce na angieslkim siedzial :P, piotr aka Halinka :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDi Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Co, gdzie, kiedy jaki zlocik ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 The_Structor: Yes to juz zamierzchle czasy... niewiele pamietam ;) Kojarze tylko Krzyska (Toczka), Piotrka (Halinke), goscia w dredach i jedna z tych dziewczyn ;). Nie pamietam nawet z kim w lawce siedzialem. Ale obstawiam, ze pewnie mowimy o tej samej grupie (Simon & Iwona ;)) i jakbysmy sie zobaczyli, to poznalibysmy sie od razu. A co do zlotu - ja jestem za, tylko ze musze sie zdecydowac kiedy sie przytacham z krakowa (pewnie gdzies na wielkanoc), takze mozna by jakiego browca obalic :plum: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 spoko szykuje sie popijawa co prawda ja nie jestem z rzeszowa ale tam sie teraz ucze wiec ja jestem za tylko ile nas jest?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Ja też chętnie się przyłącze :D Nie ma to jak obalić w Tweak'owym gronie browca :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 ja szczerze mowiac mam dosc libacji po ostatnim piatku/sobocie :P poza tym matura i egzaminy na agh czekaja wiec.. ekhm, co prawda startuje na elektrotechnikena eaie i na robotyke na imirze, ale cos msuze umiec ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDi Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 To gdzie i kiedy ?? Byle nie w ta sobote bo mam zaproszenie. A na tygodniu zabardzo nie moge bo praca :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Więc co z tym naszym zlotem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 ludziska z Rzeszowa na zlocik? gdzie kiedy co jak? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Moze jak bedzie ten dluzszy weekend w maju ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Moze jak bedzie ten dluzszy weekend w maju ? Może być, ale ... mam egzaminy w maju po weekendzie :cry: . Ale jak coś to jestem za :twisted: . Więc jak? W weekendzie 1-3.05 :P ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Panowie (i Panie jak są ) to jak będzie z naszym zlotem w Rzeszowie :twisted: ? Miał być chyba 1-3.05 i nie wypaliło :? . To może w czerwcu np. 1.06 na Dzień Dziecka :D ? Kto jest za (a nawet przeciw) :lol: ? Jeśli nie to może ktoś zaproponuje inny termin :wink: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Jesli juz to w wakacje. Ja mam sesje, a 1 czerwca na dzien dziecka kolosa z TULa i zaliczeniowke z drutow ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENIGMA Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Jesli juz to w wakacje. Ja mam sesje, a 1 czerwca na dzien dziecka kolosa z TULa i zaliczeniowke z drutow ;] ło to żyje :P ja bym proponował koło lipca - po sesjach, poprawkach :P i całym tym uczelnianym burdelu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Nie mówie o libacji, tylko o rozmowie przy pivie (np. jednym) to może pod koniec czerwca/początek lipca ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieper Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Dziwię się że nikt nie wspomniał tu o sklepach PTR (jeden w Graffice przy L.Kuli, drugi w Reducie przy Okulickiego). Ceny maja atrakcyjne w porównaniu do wymienionego tu Quatro i porównywalne do Apollo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Dziwię się że nikt nie wspomniał tu o sklepach PTR (jeden w Graffice przy L.Kuli, drugi w Reducie przy Okulickiego). Ceny maja atrakcyjne w porównaniu do wymienionego tu Quatro i porównywalne do Apollo. To miały byś sklepy o/c & moders a w PTR jest mało rzeczy tego typu. PTR w Graffice bardzo mi się podoba(odsługa) gorzej w Reducie :? burdel i zero chęci (tak na odwal się) ale mozna dogadać się z nimi :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 gdzie dokładnie jest apollo bo tam jest sporo centr handlowych itp. przy Leclercu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 gdzie dokładnie jest apollo bo tam jest sporo centr handlowych itp. przy Leclercu ... Apollo jest na Grunwaldzkiej (niedaleko 3Maja) jak idziesz od McDolanda w górę to prawie na samej górze po lewej stronie Pisze Apollo Komputers (Sigma Komputers - czy jakoś tak) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...