Liquid Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Potrzebuje sterów do USB 2.0 Enchanced Host Controller. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Pod jaki system ?? Jak pod XP to polecam zainstalowanie SP1, a jak do 98/Me to strona producenta sie klania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Sp1 w win xp , jak sie nie zainstaluja odrazu , to wejdz do menadzera i aktualizuj sterownik wtedy napewno pojdzie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 To Win XP i niestety nie mam dostępu do SP1. A aktualizacja nic nie daje bo nic nie znajduje. Szukałem też w Windows update ale nic. Może ktoś z SP1 mógłby mi udostępnić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Hmm, bardzo ciekawe. Do SP1 dostepu nie masz, za to do Windows Update masz. Ktoś Ci zablokował stronę głowną microsoftu czy jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...