hopkins Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Jak mam wpisac kody do gry Theme Park World :?: chodzi mi o tipsy :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 wybacz... ale zaraz ten topic zostanie skasowany albo obsmiany :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Eee, jemu chodzi chyba o cheat kody, nie seriala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 wybacz... ale zaraz ten topic zostanie skasowany albo obsmiany :)Hahaha, aleś dowalił :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 dla mnie to i tak smieszne...... zrozumialem, ze nie chodzi mu o seriala, ale bania jest bo gosciu cheatow nie umie wpisac :] no przyznajcie, ze sie nie smiejecie :] :] :] a wy mi tu o dowalaniu :] :] :] na zlosc kucykowi jutro odmroze sobie uszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 a wy mi tu o dowalaniu :] :] :] na zlosc kucykowi jutro odmroze sobie uszy :)To u was w piekle tak temp. spada? :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 ale sie dzisiaj przesmiewny zrobiłeś :> naślę na Ciebie plóma :> :> :> ps... wychodzę na powierzchnię :> , specjalnie żeby sobie odmrozić (USZY!!!) ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hopkins Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 do tej gry niema seriala :!: a mi chodzi o kody :lol: jak mam w tej gry wpisac kody na kase :!: masz tu linka do recenzji: http://gry.onet.pl/rec_itm.html?GameOID=56&OID=56 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Kody do gry: Jako swoje imię wpisz: Horza. Teraz podczas gry możesz używać cheatów: Ctrl + Z - odblokowuje wszystkie dodatkowe atrakcje Alt+ Z - wszystkie sklepy dostępne Ctrl + C - kasa, kasa, kasa! Pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hopkins Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 dałem imnie Horza Klikam ctrl i c i nic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Ja pamiętam ze jakiś tam plik się otwieralo w notatniku i w nim była linijka odpowiadająca za ilośc kasy na początku gry no ale niestety juz nie pamiętam dokładnie. Pogoogluj to napewno znajdziesz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 dałem imnie Horza Klikam ctrl i c i nic :( Wiesz ja tego nie sprawdzalem wiec moze dlatego nie dziala a na gry.wp.pl takie cos znalazlem: Podczas negocjacji trzymaj wcisnięty drugi klawisz myszy. Wpisz się jako HORZA . Dalej wduś SHIFT+CTRL+ALT+C+Z. A podczas zabawy masz do dyspozycji: cass - 250$ damn - ??? vers - numer wersji gry test - info torg - milion wpływów rocznie zobacz tak, moze tera zadziala Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hopkins Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 dzięki za kody ale wychodzi mi suma ---2009260032 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...