Crazy_Ivan Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Mam bardzo dziwny problem, mianowicie nie mogę ściągać większych plików jak 99,x Mb Objawia się to tym że po osiądnięcu takiej wielkości download się kończy jakby był już ściągnięty plik a nie jest. Nie działa wznawianie w operze ani w flashget. Desperacko sprawdziłem nawet w ie i to samo. Kontaktowałem się z adminem, powiedział że nie ma limitów i że wszystko powinno być ok, nawet sprawdził u siebie (tzn, pewnie w biurze) pliki, które chciałem pobrać i podobno ściągnęły się ok (np. demo scpt z gamershell). Sprawdzałem różne pliki z róznych serwerów ale zawsze to samo. Pomyślałem więc, że jak nie ma limitów i śieć chodzi ok to pewnie coś u mnie w sys. sprawdzałem sys czysty, nawet odtworzyłem nowy z ghosta (ba nawet stareńką instalkę w98) i to samo :zonk: Jak to możliwe? Please help bo jestem już z deka zdesperowany (nie mogę nic ściągnąć większego jak 100Mb). PS. Ftp oraz p2p działają normalnie bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristos Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Moze firewall cie blokuje? Ja swego czasu mialem rozne jazdy z niesprawdzona i zle ustawiona zapora. Wylacz go i sprawdz czy pojdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Sęk w tym, że mam wyłączony :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 podepnij innego kompa bedzie wiadomo :D moze za wolny procesor :?: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 lukasrz, to nie ośla więc bez żartów proszę 8) A problem chyba rozwiązałem sam, ponieważ mam jakieś dziwne połączenie z netem przez proxy to ustawiłem takie w fg i działa ok, dziś ściągnąłem już dwa demka (150 i 250Mb) bez problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...