Xavi13 Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Jush pisaliście na tweak.pl o csie. Proponuje zrobić klan [Tweak] .I sam się do niego zgłaszam :| .Kto by chciał być w składzie niech pisze. Co o tym myślicie? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bany7 Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Nie lubie CS ta gra ma cienka grafe wole Global Operations i w to wlasnie gram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 wlasnie probuje sciagnac cs od berkuta - niestety siostra berkuta uniemozliwia mi to skutecznie wrrrrrrrr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Trzeba bylo to walnąć w [TWEAK]klan :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Chetnie bym przystapil do klanu CS-a :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Też bym chętnie przystąpił - tyle że jeszcze cienki w to jestem - gram dopiero 2 miechy - z długiiiiiiiimmmmmmmmmmiiiiiiiii przerwami :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi13 Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Trzeba bylo to walnąć w [TWEAK]klan :wink:EEE makabra jestem nowy więc to forum to dla mnie czary :P Ale szybkos się przyzwyczaje. A dzfoniłem do neostrady i moofią że nie ma rzadnych zakuooceń ,więc nie wiem co się dzieje (do abramakbry ofkoz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Tez sie zglaszam do klanu!! Ostro wymiatam w CS`a :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi13 Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 No to może się umoofimy na serwku jakimś :)) Powiedzmy w czwartek o 17 na siata 1 cs server (mam adminkana obu) siata 1 : 217.97.164.164:27015 siata 2 : 217.97.164.164:27016 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 A moze dzis o 20.00? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 SOF 2 Rulezzzzzzz CO MYŚLICIE O KLANIE [TWEAK] W SOF'a 2 ja jestem za :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 "]SOF 2 Rulezzzzzzz CO MYŚLICIE O KLANIE [TWEAK] W SOF'a 2 ja jestem za :) To nie temat o SOF2 wiec wypad :twisted: Omawiamy tu nasz klan w CS`a a nie SOF2 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 wlasnie probuje sciagnac cs od berkuta - niestety siostra berkuta uniemozliwia mi to skutecznie wrrrrrrrr.beuehhe :)), siostra bieruta jak to powiedzial CC. Pozdro for Sei. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 A moze dzis o 20.00? :twisted: Mi by stykło dzisiaj o 20 :). Tylko na jakim serwie????? proponuje ten nowy AVD,a le IP nie pamiętam - jest na stronce Counter-strike.pl A co do czwartku to zobaczy się, postaram się być Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Wiec moze dzisiaj o 20.00 sie spotkamy na jakims serverku, kto chętny? Trza na dzis na 20.00 skombinowac serverek :) W nicku ma byc [TWEAK] :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 ja tez sie chetnie zglosze do klana :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 noto ustalmy wszystko xavi proponowal swoje serwery, jest jeszcze taka sprawa, ?kiedy? ja w zasadzie moge grac 24h/ dobre tylko zeby wszyscy byli powiedzmy ze narazie to co powiedzial xsavi jest najlepsze, kazdy da rade poczytac ten post i bedzie serwer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi13 Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 dzisiaj to nie bo mam h***** internet i się zj**** ,ale moshe jutro na siata1 (patrz wyżej) o godzinie 17 . zapraszam wszystkich wymiataczy PS.berkut znasz Fartucha (Far) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 fartuch gra w naszym klanie =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 tylko ze nie wiem czy w pierwszym czy 2 skladzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Wiec moze dzisiaj o 20.00 sie spotkamy na jakims serverku, kto chętny? Trza na dzis na 20.00 skombinowac serverek :) W nicku ma byc [TWEAK] :twisted: Pinkas jak chcesz to będę o 20 na AVD. Nie wiem czy nie grają klanuwy przypadkiem - się zobaczy Oto IP: 212.244.141.58:27015 Jak grają klanuwe to będę na forum i się zgadamy gdzie gramy, ok? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 tactical ops rulezz!!! a tak btw, to byl wczesniej niz cs!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 tactical ops rulezz!!! a tak btw, to byl wczesniej niz cs!!!!!!! I co z tego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 i chu*** z tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seiryuu Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zibi prosze o nie robienie ze mnie "tej zlej" poniewaz to nie ja gasze Ci ftp'a (chyba ze mi sie komp zawiesi i reboot ale wtedy reaktywuje) a wlasnie berkut , ktory nagle dostaje potrzeby gry w CS'a i kaze zgasic. pozdrawiam Seiryuu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi13 Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Ilu Wa sbędzie jutro o 17-ej na siata1(ip patrz wyżej) Wpisujcie tagi[TWEAK] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bany7 Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 tactical ops rulezz!!! a tak btw, to byl wczesniej niz cs!!!!!!! grasz jeszcze w tacticala? ja przestalem jak pojawila sie wersja 3,15 jakos mi sie nie podoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 mi tesh, ale wystarczylo pograc miecha i jush mi sie podoba :) sproobooj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zibi prosze o nie robienie ze mnie "tej zlej" poniewaz to nie ja gasze Ci ftp'a (chyba ze mi sie komp zawiesi i reboot ale wtedy reaktywuje) a wlasnie berkut , ktory nagle dostaje potrzeby gry w CS'a i kaze zgasic. pozdrawiam Seiryuu a kto wczoraj zmienil haslo albo usera w ftp? nie mowie ze jestes zla ty mnie chyba tylko nie lubisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pudi Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 To ja tez sie wpisuje na liste kandydatow :) zobaczyby jak ta gra nam wyjdzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...