Skocz do zawartości
Manciarz

Modered by Manciarz [FOTKI]

Rekomendowane odpowiedzi

Eee tam - nie znacie sie :P - ta buda ma swój własny niepowtarzalny styl (ale żebym to ja wiedział jaki :D )

nienajgorsza ale jakas taka nijaka- nie ma w sobie nic na czym możnaby zawiesić oko

proponuje usunąć ten "fantastyczny" panel przedni z tymi jakże ładnie się prezentującymi uwypukleniami :twisted: - najlepiej zamien na jakas grubą plexe - jazdaaa

pozdrawiam GL - przyda się :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eee tam - nie znacie sie :P - ta buda ma swój własny niepowtarzalny styl (ale żebym to ja wiedział jaki :D )

nienajgorsza ale jakas taka nijaka- nie ma w sobie nic na czym możnaby zawiesić oko

proponuje usunąć ten "fantastyczny" panel przedni z tymi jakże ładnie się prezentującymi uwypukleniami  :twisted: - najlepiej zamien na jakas grubą plexe - jazdaaa

pozdrawiam GL - przyda się :]

Zobaczymy zobaczymy ale raczej nie bedzie przedniego panela z plexi. Ale nie bojcie sie napewno nie bedzie tych ;) cudownych wypuklen ;) Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miedzy czasie trafil mi sie nowy nabytek za 25zl :D oto jego zdjecia:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Napiszcie co sadzicie jeszcze dzis bede przekladal bebechy :D

A cos wiecej o niej:

OBUDOWA CODAGEN Z ZASILACZEM. WYMIARY: 18x42x43 (SZEROKOSCxWYSOKOSCxDLUGOSC) NA PANELU PRZEDNIM 2xUSB I WEJSCIE NA SLUCHAWKI I MIKROFON

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eee... jak ty chcesz upchac wc w TYM? chlodnia musi byc super mikro a i pompka siakas mikro inline... zdradz szczegoly :)

E tam zaden problem -> http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=66683

Spora chlodnica od opla rekorda do tego pompka i pojemnik i jeszcze duzo miesca zostalo :-)

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uwaga temat ten zostanie zamkniety poniewaz zrezygnowalem z modowania jednej i drugiej obudowy. Venus zostal od razu zarezerwowany przez moja mame ;) teraz jej sprzet w niej siedzi ja mam Codegena, a zaczolem prace nad moim big towerkiem. Glowny powod to brak miejsca na materialy ktore chce umiescic w obudowie taki jak nagrzewnica etc. Temat ten zostaje zamkniety a zapraszam do drugiego. Wiem ze niektorych moze to zdenerwowac ze zaczynam temat ze bede przedstawial zdjecia jak tuninguje obudowe etc ale niestety obudowa ta nie spelniala moich wymogow :(.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jakaś nowa moda? "Hej hej, patrzcie jakie to fajne BĘDZIE", za czem "sory, jednak nie będzie"? Może przódzi zrobić cokolwiek poza zdjęciami kupnych blaszek i plastików, a?

Hłe hłe, mię, pacholę niewinne, za podobny topic zawierający jeno brednie bez najmizerniejszych efektów namacalnych rączyną i kaprawym okiem, na Oślą swego czasu batogami i przemocą pognali.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi